Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ARMES
CALENDARIS
CLASSIFICACIONS CAMPIONATS
COMPETICIONS
ESTUDIS I PROJECTES
HOMOLOGACIÓ TROFEUS DE CAÇA
OCELLAIRES
ORDRES VEDES
PROJECTE EMISSORES
PROYECTO COTURNIX
TAXES VIGENTS DEL DEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL


Documentació · OCELLAIRES

ES CELEBRA EL CAMPIONAT OCELLAIRE DE CATALUNYA DE CANT SILVESTREEs celebra el Campionat Ocellaire de Catalunya de Cant Silvestre

Es celebra el Campionat Ocellaire de Catalunya de Cant Silvestre

Es celebra el Campionat Ocellaire de Catalunya de Cant Silvestre

Es celebra el Campionat Ocellaire de Catalunya de Cant Silvestre

25/05/2016
El 46è Campionat Ocellaire va celebrar-se a Lleida

El passat diumenge 22 de maig va encetar-se la temporada de Campionats de la Federació Catalana de Caça amb la celebració del 46è Campionat Ocellaire de Catalunya de la modalitat Cant Silvestre.

 

La Societat Ocellaire El Ram, al barri de La Bordeta de Lleida va organitzar i acollir un any més aquest tradicional campionat. Va ser una competició magnífica, amb la participació de 62 pinsans, 96 verdums, 105 passerells i 139 caderneres, el que suma un total de 402 ocells concursants.

 

El temps va respectar el campionat i només al migdia, quan ja s’havia acabat, va descarregar un ruixat a Lleida.

 

Ara ens encaminem cap al proper Campionat Ocellaire de Catalunya, de la modalitat de Rapidesa que tindrà lloc a Súria (Barcelona), el proper diumenge 29 de maig.

 

Esperem, i ens esforçarem perquè així sigui, que de cara l’any que ve puguem seguir gaudint d’aquestes competicions tan tradicionals i tan nostres.

 

Com sempre, ens agradaria dedicar unes línies per donar les gràcies a tots aquells que han col·laborat per fer aquesta competició possible; l’Ajuntament de Lleida, la Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça a Lleida, la Societat Ocellaire el Ram i el seu president i delegat Ocellaire de la FCC a Lleida, el senyor Joan Nos, als jutges de la competició i a tots els delegats ocellaires de la Federació Catalana de Caça per haver aconseguit entre tots aquest nou Campionat.

 

Adjuntem tot seguit la classificació d'aquest Campionat.Classificació Campionat Ocellaire de Catalunya - Cant Silvestre 2016
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar