Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ARMES
CALENDARIS
CLASSIFICACIONS CAMPIONATS
COMPETICIONS
ESTUDIS I PROJECTES
HOMOLOGACIÓ TROFEUS DE CAÇA
OCELLAIRES
ORDRES VEDES
PROJECTE EMISSORES
PROYECTO COTURNIX
TAXES VIGENTS DEL DEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL


Documentació · OCELLAIRES

FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA TANCA UN ACORD AMB MUTUASPORT PER REDUIR L’IMPORT DE FEDERATIVA OCELLAIREFederació Catalana de Caça tanca un acord amb Mutuasport per reduir l’import de federativa ocellaire

03/01/2019
L’acord ha permès reduir el preu del document federatiu en 5€ adaptant les cobertures a les necessitats reals dels ocellaires

La Federació Catalana de Caça segueix treballant per adaptar-se a les noves situacions i circumstàncies canviants. Tal i com ja havíem avançat el passat novembre, s’havia aconseguit una reducció de 3,5€ en el document federatiu per ocellaires però avui podem anunciar una reducció de 5€ gràcies a l’esforç conjunt de la Federació Catalana de Caça, les Representacions Territorials i Mutuasport.  

 

Això deixa el document federatiu ocellaire a 24,25€ i amb unes cobertures totalment adaptades a l’activitat que desenvolupen.  

 

Adjuntem el quadre amb les prestacions de l’assegurança d’accidents de l’ocellaire perquè ho comproveu vosaltres mateixos.

 

I per cert, bon any federats/des!

 


 

La Federación Catalana de Caza cierra un acuerdo con Mutuasport para reducir el importe de la federativa ocellaire

El acuerdo ha permitido reducir el precio del documento federativo en 5€ adaptando las coberturas a las necesidades reales de los ocellaires

 

La Federación Catalana de Caza sigue trabajando para adaptar-se a las nuevas situaciones y circunstancias cambiantes. Tal y como ya habíamos avanzado el pasado noviembre, se había conseguido una reducción de 3,5€ en el documento federativo para ocellaires pero hoy podemos anunciar una reducción de 5€ gracias al esfuerzo conjunto de la Federación Catalana de Caza, las Representaciones Territoriales y Mutuasport.  

 

Eso deja el documento federativo ocellaire a 24,25€ y con unas coberturas totalmente adaptadas a la actividad que desarrollan.  

 

Adjuntamos el cuadro con las prestaciones del seguro de accidentes del ocellaire para que lo comprobéis vosotros mismos.

 

Y por cierto, feliz año federados/das!Prestaciones del seguro de accidentes del silvestrista
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar