Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ARMES
CAÇA
CAÇA AMB ARC
CARN DE CAÇA
CONVOCATÒRIES
COVID 19
ESPORT I ENTITATS ESPORTIVES
FALCONERIA
FIELD TARGET
L.O.F.E.C
REGLAMENT CAMPIONATS
Legislació · CAÇA

RESOLUCIÓ ARP/1249/2018 D´AMPLIACIÓ ZONA DE CAÇA CONTROLADA DE ST LLORENÇ DEL MUNT I SERRA DE L´OBAC



RESOLUCIÓ ARP/1249/2018 d´ampliació zona de caça controlada de St Llorenç del Munt i Serra de l´Obac

15/06/2018
RESOLUCIÓ ARP/1249/2018, de 6 de juny, d´ampliació de la zona de caça controlada de Sant Llorenç del Munt i Serra de l´Obac.

RESOLUCIÓ ARP/1249/2018, de 6 de juny, d'ampliació de la zona de caça controlada de Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac.
 
Mitjançant la Resolució ARP/2494/2017, de 23 d'octubre, per la qual es declaren sotmesos al règim cinegètic de caça controlada uns terrenys cinegètics d'aprofitament comú de Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac, es va declarar la zona de caça controlada de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, per un termini de 10 anys.
 
La Direcció tècnica de la Zona de Caça Controlada ha demanat l'ampliació de la zona de caça controlada per incloure-hi terrenys i millorar la gestió cinegètica de la zona.
 
L'expedient s'ha sotmès a tràmit d'audiència al Servei de Parcs, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, les Societats de caçadors limítrofs a la Zona de Caça Controlada, a la Federació Catalana de Caça, a la Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça i als propietaris dels terrenys que es proposa incloure a la zona de caça controlada, durant un termini de 15 dies. També s'ha sotmès a tràmit d'exposició pública als ajuntaments afectats, per un termini de 20 dies.
 

No s'han rebut al·legacions a l'ampliació de la zona de caça controlada.

 
El 19 de juliol de 2017, el Consell de Caça de Catalunya ha informat favorablement.
 
El Decret 1/2018, de 19 de maig, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i el Decret 43/2017, de 2 de maig, de reestructuració del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, estableixen l'òrgan competent per dictar aquesta Resolució.
 
Vist el punt 5 de la Resolució ARP/2494/2017, de 23 d'octubre, que preveu la incorporació o exclusió de terrenys sempre que es tramitin seguint el procediment administratiu pertinent;
 

D'acord amb l'article 14 de la Llei 1/1970, de caça, de 4 d'abril, i l'article 16 del seu Reglament, que estableixen les condicions, la regulació, els requisits i la tramitació dels terrenys sotmesos a règim de caça controlada;

A proposta del Servei d'Activitats Cinegètiques de la Direcció General d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, RESOLC:
 
1. Aprovar l'ampliació de la Zona de Caça Controlada de Sant Llorenç de Munt i Serra de l'Obac, amb la inclusió de les parcel·les llistades a l'annex 1. La Zona de caça controlada passa a tenir una superfície de 6.833,5 ha,
distribuïda segons l'annex 2.
 
2. La delimitació gràfica d'aquesta zona de caça controlada es pot consultar al visor de cartografia de caça de la web del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, http://sig.gencat.cat/visors/Cacera.html.
 
Consulteu el document complet a:


Resolució ARP/1249/2018 d´ampliació de la zona de caça controlada de Sant Llorenç del Munt i Serra de l´Obac


portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7643/1680844.pdf



<< Tornar