Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · IMPORTANT

RECORDATORI SOL·LICITUD DE PERMISOS DE CAÇA A LES RESERVES NACIONALS DE CAÇA DE CATALUNYARecordatori sol·licitud de permisos de caça a les reserves nacionals de caça de Catalunya

29/10/2021
Com a novetat, s’ha incorporat a internet, en la mateixa sol·licitud de caça comuna de les Reserves, la opció de caça en la RC de l’Encanyissada, que es pot presentar fins el 31 de desembre per la propera temporada.

Aquest permís és necessari per caçar a les reserves nacionals de caça de Catalunya i a la Reserva de Caça de l’Encanyissada. Existeixen diferents tipus de permisos atenent l'espècie, la condició de la persona caçadora (Local, Autonòmic, Europeu) i la modalitat de caça (Trofeu o Selectiva).

 

Observacions

 

  • Aquest tràmit només es pot fer presencialment si sou un particular.

 

  • Els autònoms, professionals, empreses, entitats i altres col·lectius hauran de lliurar les sol·licituds per aquest canal (via online), i només s’acceptaran les presentades mitjançant aquest tràmit en línia. Les presentades per un altre canal no es tindran en compte ni es computaran a efectes de data de presentació.

  

  • Recordeu que, un cop finalitzat el termini de sol·licitud i per a cada espècie i tipus de trofeu, es farà un sorteig públic d'adjudicació de permisos amb totes les sol·licituds degudament emplenades. Les persones que resultin escollides rebran una comunicació confirmant l’adjudicació del permís, la documentació a aportar i les taxes corresponents que hauran de pagar.

 

  • La sol·licitud es pot dur a terme mitjançant el formulari electrònic o presencialment (presentant-ne només un per sol·licitant, on s'hauran de marcar tots els sortejos/opcions en els quals es vol participar).

 

Com hem avançat, enguany, la sol·licitud de permisos per caçar a les reserves nacionals de caça incorpora la opció de caça en la RC de l’Encanyissada, que es pot presentar fins el 31 de desembre per la propera temporada i s’inclouen les categories de caçador europeu, autonòmic i local. Aquesta sol·licitud per la RC de l’Encanyissada, fins ara,  no estava accessible al portal de tràmits online de la Generalitat, fet que dificultava l’accés al sorteig a les possibles persones interessades.

 

Per altra banda, cal recordar que es continua treballant en la recuperació de la població de la cabra salvatge per tant, aquesta temporada,  no es podrà caçar aquesta espècie en els Ports.

 web.gencat.cat/es/tramits/tramits-temes/...

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar