Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CAÇA MAJOR

PUBLIQUEM LA LLISTA AMB LA RELACIÓ DE GUANYADORS DEL PRIMER SORTEIG DE CAÇA MAJOR 2021-2022Publiquem la llista amb la relació de guanyadors del primer sorteig de caça major 2021-2022

05/11/2021
Les oficines de la FCC van acollir ahir al matí la celebració del primer sorteig de caça major de la temporada 2021-22 a les RNC d’Alt Pallars i la de Boi. A peu de pàgina trobareu l'enllaç amb el llistat dels agraciats en aquest sorteig.

Les nostres oficines, amb presència, entre altres, de Jesús Ureña i José Pérez, secretari i vicepresident, respectivament, de la Federació Catalana de Caça van servir de marc per a la celebració del sorteig de 39 permisos de caça major per les Reserves Nacionals de Caça d’Alt Pallars i la Boi.

 

La tramitació d’alguns permisos s’ha de fer amb molta urgència, per això és necessari que els caçadors /es participants al sorteig reviseu el llistat adjunt a peu de pàgina i si sou agraciats amb un permís, reviseu amb regularitat el vostre correu electrònic, ja que ens posarem en contacte amb la major urgència possible. ALGUNS DELS PERMISOS SÓN PER CAÇAR AL MES DE NOVEMBRE. La resta de permisos es faran més endavant.

 

Observacions:

 

En el cas dels lots, donarem l’oportunitat al/a la caçador/a agraciat/da que vagi acompanyat/da d’un caçador federat més per fer el total del lot de dues femelles  en un únic dia de caça, i acompanyats d’un sol guarda.

 

Volem donar les gràcies a tots els federats i federades per aquesta altíssima participació i us desitgem que hagueu tingut sort.

 Guanyadors 1r sorteig caça major temporada 2021-22 RNC Alt Pallars i Boi

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar