Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CAMPIONATS

EL DISSABTE 4 DE DESEMBRE, CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BECADAEl dissabte 4 de desembre, Campionat de Catalunya de Becada

26/11/2021
La temporada competitiva autonòmica a Catalunya acabarà el proper dissabte amb motiu de la celebració del Campionat de Catalunya de Becada.

El dissabte 4 de desembre es posarà punt i final al calendari competitiu català amb motiu de la celebració de l’esperat Campionat de Catalunya de Becada. Una de les proves més espectaculars de totes les celebrades en el decurs de l’any i que després de l’aturada de l’any passat tots  els participants estan esperant amb candeletes.

 

En aquesta competició, organitzada per la Federació Catalana de Caça, amb la col·laboració del Club Esportiu Becaders de Catalunya, participaran els classificats a les seves respectives competicions territorials de Barcelona, Girona i Lleida. A més a més Juanjo Martínez, que defensarà el títol com actual campió de Catalunya de Becades després de la seva victòria en 2019, últim campionat disputat d'aquesta modalitat i que es presenta com un dels grans favorits en aquesta prova.

 

La prova es durà a terme en una zona de caça ubicada a l’Alt Urgell-Cerdanya. En aquest sentit, per tal de garantir les millors condicions de l’àrea de caça i que tothom pugi participar en igualtat de condicions a la recerca de la “Dama del Bosque”, la ubicació exacta de lloc de trobada i celebració de la competició es facilitarà als participants 4 dies abans de la competició. L’hora de trobada dels competidors serà a les 07.00 de matí i l’inici de la competició està previst per a les 08.00 hores. Els participants tindran cinc hores com a màxim per passar pel punt de control.

 

Sens dubte, estem davant d’una gran prova, que Gabi Crespo, delegat de becades de la Federació Catalana de Caça, està organitzant amb força il·lusió i compromís i que, de ben segur, sorprendrà agradablement a tots els participants, tant per la zona i bones condiciones de caça escollida com per tot el muntatge organitzatiu que ens ha preparat amb molts reconeixements, regals, etc.

 

Agrair per endavant la col·laboració de Mutuasport, patrocinador oficial de les competicions oficials organitzades per la Federació, així com per al gran nombre d’empreses i marques que han volgut aportar el seu granet de sorra en la celebració de la prova com Arion,  Armeria Montblanc, Armeria Vidal, Carns prèmium Ca l’Àngel, Caza de Acuaticas, Fitwell,  Hunting Things Bueno, Mañero Construcció, Midai Store, Zona Forets.


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar