Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · 

UNA VEGADA MÉS TV3 DENIGRA AL COL·LECTIU DE CAÇADORS I CAÇADORESUna vegada més TV3 denigra al col·lectiu de caçadors i caçadores

08/06/2022
'Com si fos ahir', la sèrie de les tardes de TV3 al seu capítol del dimecres 8 de juny en una de les seves secuències ens acusa d'abandonar gossos

Malauradament, per enèsima vegada, hem vist com a TV3, l’ens públic de comunicació pagat pel conjunt de la ciutadania de Catalunya, torna a menysprear, degradar i estigmatitzar al nostre col·lectiu sense cap raó ni fonament i d’una manera totalment injusta, inapropiada indignant i inaceptable.
 
 
El darrer atac el vam rebre la tarda d’aquest dimecres 8 de juny a la sèrie “Com si fos ahir”, on, d’una manera gratuïta, sectària i absolutament innecessària s’acusa als caçadors/caçadores d’abandonar gossos. (Un dels actors arriba a casa amb un gos i diu que l’han abandonat uns caçadors).
 
 
Sincerament, una vergonya; per això, una vegada més, i no és la primera vegada que ho fem, instem als i les responsables de TV3 a tractar amb respecte al nostre col·lectiu, a revisar els continguts que emet en relació a la caça i al nostre col·lectiu, a informar-se sobre la realitat de l’activitat cinegètica, sobre la tasca i la manera de fer i de ser dels caçadors i caçadores de Catalunya. El nostre col·lectiu, la Federació Catalana de Caça sempre s'ha ofert com a font d’informació, de contrast de dades i ho seguirem fent.
 
 
 
El que no es pot permetre, senyors i senyores de TV3, és que “Com si fos ahir” avui, una vegada més, se’ns insulti, se’ns menystingui , se’ns acusi de manera totalment injusta i injustificada d’accions que no fem. És intolerable, però passa: ahir, abans d’ahir, abans d’abans d’ahir... esperem que no passi demà.
 
 
 
Com sempre, des de la Federació Catalana de Caça, en nom de col·lectiu de caçadors i caçadores de Catalunya seguirem defensant, amb tots els mitjans al nostre abast, els nostres drets i interessos; la legitimitat i necessitat de la caça, la responsabilitat, el respecte i el compromís del nostre col·lectiu amb el territori, la fauna cinegètica i no cinegètica, les persones i com no els gossos; els nostres companys més estimats a les nostres jornades de caça i al nostre dia a dia. Ningú com nosaltres té més cura i tracta millor a aquest company fidel. Per cert, el gos que surt a la sèrie no és una raça de gos de caça i per cert, el moment de l’any on més gossos s’abandonen és, precisament, ara, a l’estiu, i no ho fan els caçadors/es –són dades contrastades- ho fan les persones, famílies que tenen un gos domèstic, una mascota, i arriba l’estiu i no saben que fer amb ell.
 
 
TV3 respecte, una vegada més exigim respecte

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar