Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CAMPIONATS

CATALUNYA, CAMPIONA PER EQUIPS AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE RECORREGUTS DE CAÇACatalunya, campiona per equips al Campionat d’Espanya de Recorreguts de Caça

Catalunya, campiona per equips al Campionat d’Espanya de Recorreguts de Caça

Catalunya, campiona per equips al Campionat d’Espanya de Recorreguts de Caça

02/08/2022
Per equips autonòmics, Catalunya va pujar al calaix més alt del pòdium, gràcies als seus integrants Ángel Ballesté Edgar Bosch, Juan Badía i José Ángel Roman, amb 708 punts–, seguida per l'equip de Castella i Lleó amb 692 i de Castella-la Manxa amb 681

La localitat soriana de Castillejo de Robleda va acollir el passat cap de setmana aquesta prova en la que van 414 tiradors, la més nombrosa de totes les disputades fins a la data, amb una destacada actuació de la representació catalana on, a més a més del triomf per equips autonòmics, Angel Ballesté, va quedar en quarta posició absoluta, mentre que Juan Badia es va fer amb la segona posició en categoria sènior i la primera al Nivell B.

 

El tirador Gonzalo García Barrio, de Castella i Lleó, va pujar al capdamunt del pòdium del XLVII Campionat d'Espanya de Recorreguts de Caça. Els 189 punts que l'avilès es va anotar durant els tres dies de competició van ser suficients per superar Jesús Gràcia, de Castella-la Manxa (que va aconseguir 186 encerts) i Diego Martínez Eguizábal, de la Rioja, que va quedar tercer amb 185 blancs sobre els 200 plats de què constava aquesta prova nacional, mentre que el tirador lleidatà Angel Ballesté va acabar la seva participació en quarta posició amb 183 plats. Edgar Bosch amb va finalitzar la seva participació a la posició número 16 mentre que José Ángel Roman ho va fer a la 31.

  

Amor Giménez, setena en dones

En Damas, la castellanomanxega Beatriz Laparra continua sent la dominadora absoluta de la competició en trencar un total de 177 plats i així proclamar-se campiona d'Espanya per vint-i-cinquè any consecutiu. La tiradora Lidia Pérez (Castella i Lleó) i Miriam Higuera (Aragó), la van acompanyar al podi en aconseguir, respectivament, 150 i 1149 punts, respectivament. La barcelonina Amor Giménez va obtenir una meritòria setena posició amb 143 plats.

 

Vuitena posició per a Kilian Bertran en júnior

 

La categoria Junior, una de les més emocionants i disputades des del primer dia de competició, l'andalús Alejandro Romero es va imposar a Yahve Dos Anjos (Castella i Lleó) i Fabian Romero (Castella la Manxa) en trencar 172 plats, pels 170 i 169 dels seus acompanyants al pòdium. Kilian Beltran, representant de Catalunya en aquesta categoria va acabar en vuitena posició amb un total de 154 punts.

  

El català Juan Badia, puja al més alt del pòdium al Nivel B

 

Al Nivell B, els tiradors que van pujar al podi en aconseguir assolir 176, 175 i 174 plats van ser, respectivament, Juan Badia, Sergio Carromero i Salvador Pesquera, i al Nivell C els llocs d'honor van correspondre a Alvaro Domec, Oriol Fibla i Ángel Garrigos, quedant al final decidida la classificació per 171, 170 i 166 plats. En categoria Iniciat, el guanyador va ser el de La Rioja Víctor Aldama amb 177 blancs, mentre que a Tir Adaptat el més destacat va ser l'andalús Alfonso Girón amb 153 plats aconseguits.

 

Juan Badia segon classificat en categoria sènior

 

Entre els Sènior van destacar els tiradors Julián Moreno (Comunitat Valenciana), Juan Badia (Catalunya) i Sebastián Olabuenaga (País Basc) els que van ocupar els tres primers llocs de la categoria gràcies als 177, 176 i 170+21 plats enderrocats.

 

En Veterans, els vencedors en aquesta 47 edició van ser, per aquest ordre, Juan Gardeazabal (País Basc) amb 167 plats; segon, Vicente Rodríguez (Castella i Lleó), amb 160, i tercer, Emilio Verdasco (Extremadura), amb 158 plats. Javi Ayarza, amb 164 encerts, José Seguí, amb 157, i Olegario Rodríguez, amb 127 punts, van encapçalar la categoria Màster.

 

Catalunya campiona d’Espanya per equips

 

Per equips Autonòmics, Catalunya va pujar al calaix més alt del pòdium –gràcies als seus integrants Ángel Balleste, Edgar Bosc, Juan Badía i José Ángel Roman que van aconseguir un total de 708 punts–, seguit per l'equip de Castella i Lleó amb 692 i de Castella-la Manxa, amb 681.

 

Pel que fa al premi a l'esportivitat, atorgat per Mutuasport, el premiat ha estat el jutge Luis Alberto de la Vall Fraile per la seva llarga i exemplar trajectòria durant els seus més de 40 anys arbitrant proves internacionals, nacionals i autonòmiques.

  

Després del lliurament de trofeus i premis, es va clausurar aquesta 47a edició del Campionat d'Espanya de Recorreguts de Caça, amb la felicitació per part de la Reial Federació Espanyola de Caça a tots els participants i en especial als guanyadors, i donant les gràcies per el seu suport i treball a la Federació de Caça de Castella i Lleó i al Consell Superior d'Esports, així com a Avis, Mutuasport, Cinegètica, Diputació de Sòria, Ajuntament de Castillejo de Robledo, Beretta, Benelli, JG – Excopesa, Benisport, Montepinos , Elicio.és, Cellers Castillejo de Robledo i Cope Uxama.

 

Classificacions


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar