Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · 

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA TANCA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ PER COMERCIALITZAR ARMILLES PROTECTORES PER A GOSSOS A PREUS PREFERENTS PELS SEUS FEDERATSLa Federació Catalana de  Caça tanca un acord de col·laboració per comercialitzar armilles protectores per a gossos a preus preferents pels seus federats

02/08/2022
El president de la FCC va signar un acord de col·laboració amb l’empresa comercialitzadora de la marca Berru’s amb l’objectiu d’oferir al conjunt dels seus federats i federades la seva armilla “anti porc senglar” de protecció per als gossos de caça, en co

 

 

Amb l’objectiu de facilitar la compra d’un producte capaç de protegir d’una manera eficient i eficaç als nostres gossos durant les jornades de caça, especialment a les caceres de porc senglar, s’ha arribat a un acord amb l’empresa Confección Técnica de Productos Deportivos, comercialitzadora de les armilles per a gossos de la marca Berru’s. Es tracta d’un model d’armilles homologades que les asseguradores reconeixen com a vàlides, ja que estan especialment dissenyades per la protecció de l’abdomen i el tors.

 

Gràcies a aquest acord de col·laboració els federats i federades interessats podran adquirir aquest producte a un preus preferents (la compra es podrà realitzar trucant directament a la Federació Catalana de Caça o bé mitjançant la seva botiga online www.federcat.com)

 

Els preus, IVA inclòs, establerts en aquest acord són:

  • T 40 / T 44 ----------   115 €
  • T-48 / T 52 / T-56 ---  160 €
  • T-60 / T 64 / T 69 ---  170 €
  • T-72 / T-76 / T-80 ---  180 €

 

Aquestes armilles estan pensades per protegir els nostres gossos durant les jornades de caça de les possibles escomeses dels porcs senglars. Acabats en roba de poliamida amb tractament hidròfug i d’alta visibilitat. Compten amb un teixit interior HMPE amb una resistència al tall nivell 3 multicompost mentre que el folre, que està en contacte amb el gos, està fabricat de polièster hidròfug. Tot plegat, un producte pensat per oferir la millor protecció als nostres cànids, però sense que el gos perdi mobilitat, ja que és un producte força lleuger, ni suposi cap problema ni entrebanc físic per al nostre company de cacera.

 

Enguany, al ventall de pòlisses per a gossos de caça que es poden contractar a través de la Federació Catalana de Caça comptem amb una específica per a gossos equipats amb armilles protectores de qualitat homologada. El preu d’aquesta assegurança és significativament inferior (aproximadament un 50% més baix) al de la pòlissa per a gossos que no utilitzen aquest tipus de protecció.

 


 

 

La Federación Catalana de Caza cierra un acuerdo de colaboración para comercializar chalecos protectores para perros a precios preferentes para sus federados

 

El presidente de la FCC ha firmado un acuerdo de colaboración con la empresa comercializadora de la marca Berru's con el objetivo de ofrecer al conjunto de sus federados y federadas su chaleco “anti jabalí”, de protección para los perros de caza, en condiciones preferentes.

 

Con el objetivo de facilitar la compra de un producto capaz de proteger de una manera eficiente y eficaz a nuestros perros durante las jornadas de caza, especialmente en las cacerías de jabalí, se ha llegado a un acuerdo con la empresa Confección Técnica de Productos Deportivos, comercializadora de los chalecos para perros de la marca Berru's. Se trata de un modelo de chalecos homologados que las aseguradoras reconocen como válidos, ya que están especialmente diseñados para del abdomen y el torso.

 

Gracias a este acuerdo de colaboración los federados y federadas interesados podrán adquirir este producto a precios preferentes (la compra se podrá realizar llamando directamente a la Federación Catalana de Caza o bien mediante su tienda online www.federcat.com

 

Los precios, IVA incluido, establecidos en este acuerdo son:

  • T 40 / T 44 ----------- 115 €
  • T-48 / T 52 / T-56 --- 160 €
  • T-60 / T 64 / T 69 --- 170 €
  • T-72 / T-76 / T-80 --- 180 €

Estos chalecos están pensados para proteger a nuestros perros durante las jornadas de caza de las posibles acometidas de los jabalíes. Acabados en ropa de poliamida con tratamiento hidrófugo y de alta visibilidad. Cuentan con un tejido interior HMPE con una resistencia al corte nivel 3 multicompuesto mientras que el forro, que está en contacto con el perro, está fabricado en poliéster hidrófugo. Todo ello, un producto pensado para ofrecer la máxima protección a nuestros cánidos, pero sin que el perro pierda movilidad, ya que es un producto muy ligero, ni suponga ningún problema ni obstáculo físico para nuestro compañero de cacería.

 

Este año, entre las pólizas para perros de caza que se pueden contratar a través de la Federación Catalana de Caza contamos con una específica para perros equipados con chalecos protectores de calidad homologada. El precio de este seguro es significativamente inferior (aproximadamente un 50% más bajo) al de la póliza para perros que no utilizan este tipo de protección.


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar