Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CAMPIONATS

LA LOCALITAT LLEIDATANA DE BELLPUIG ACOLLIRÀ EL XIIIÈ CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FALCONERIALa localitat lleidatana de Bellpuig acollirà el XIIIè Campionat de Catalunya de Falconeria

10/10/2022
Demà dimarts 4 d’octubre s’obrirà el termini per realitzar les inscripcions a aquest campionat, organitzat per la Federació Catalana de Caça, que es durà a terme els dies 29 i 30 d’octubre.

Per segon any consecutiu, la localitat de Bellpuig (Lleida), acollirà la celebració d’aquest fantàstic campionat, que es durà a terme el dissabte 29 d'octubre -classificatòries- i el diumenge 30 finals, a les modalitats de 'Altaneria' amb colom llançat a ma, Astors, vol ras amb perdiu, harris, vols ras amb faisà i petites aus, amb perdius.

 

Un any més, ens trobem davant d’un gran campionat que comptarà, com l’any passat, amb la col·laboració, entre altres, de l’Ajuntament de Bellpuig i de la Societat de Caçadors Bellpuig-Seana. Cal recordar que la passada edició d’aquesta prova va ser un gran èxit de participació, amb més de 50 competidors i organitzativa.

 

El dimarts 4 d’octubre, a les 10.00 hores, s’obrirà el termini per realitzar la inscripció a aquesta nova edició del Campionat de Catalunya de Falconeria. El dilluns 24 d’octubre, a les 12.00 hores, es tancarà el període per formalitzar les inscripcions a aquesta prova.

 

OBSERVACIONS-tancades inscripcions a les modalitats de Harris i Astors

 

Comuniquem, que les inscripcions a les categories Harris i Astors ja estan tancades (dilluns 10 d'octubre) a l'arribar al número d'aus màxim previst per a la participació al campionat. 

 

Si s'inscriu alguna au més en aquesta categoria ho farà en com a  reserva. Una vegada tancades les inscripcions (dia 24 d'octubre), si s'ha produït alguna baixa es comunicarà a la persona interessada si opta a participar al Campionat -per ordre d'inscripció-.

 

Continuen obertes les inscripcions a les modalitat de 'Altaneria' i Petites Aus.


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar