Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CAMPIONATS

LA CATALANA EVA RIUS, CAMPIONA D'ESPANYA DE SANT HUBERT 2022La catalana Eva Rius, Campiona d'Espanya de Sant Hubert 2022

La catalana Eva Rius, Campiona d'Espanya de Sant Hubert 2022

03/10/2022
La nostra més cordial enhorabona per a Eva Rius, primera classificada en el Campionat d'Espanya de Sant Hubert (Dames), celebrat aquest passat cap de setmana a Quintana de la Serena (Badajoz), on també va aconseguir el triomf en la Copa Federació.

El passat cap de setmana Eva Rius, una de les nostres federades amb un millor palmarés competitiu, va sumar un altre triomf a la seva llarga llista de títols al proclamar-se brillant vencedora en la XL edició del Campionat d'Espanya de Sant Hubert, categoria Dames, celebrat el dissabte 1 i diumenge 2 d'octubre a la localitat de Quintana de la Serena situada a Badajoz.

 

Eva Rius, que el passat 3 de setembre ja es va fer amb el Campionat de Catalunya de l'especialitat, es va imposar a la final a la caçadora balear Neus Jaume i a la gallega Nicolasa González. Una merescuda victòria per a una de les caçadores més participatives i amb més experiència del panorama competitiu català i estatal. Destacar també la seva victòria, tancant un cap de setmana rodó, en la Copa Federació (Dames). Francisco Trejo, en homes i Francisco López en aixecadors, van completar la terna de campions d'Espanya de Sant Hubert 2022, que va comptar amb el concurs de 94 participants 


El campionat, que va començar divendres amb la recollida de dorsals, recepció i desfilada dels equips autonòmics, es va iniciar dissabte amb la sortida als camps des de l'Alberg Municipal de Quintana de la Serena, on es va disputar la semifinal del campionat i la Copa Federació. Els guanyadors d'aquesta prova van ser l'asturià Enrique de Castro en la categoria homes; la catalana Eva Rius en categoria femenina, i el madrileny Francisco López en aixecadors.A la jornada de diumenge es van disputar les finals del XL Campionat d'Espanya de Sant Hubert per conèixer els nous campions de la modalitat, que representaran juntament amb els subcampions a Espanya i la RFEC en el proper campionat del món a disputar a Nis (Sèrbia ) el dia 29 d'octubre del 2022.Medalla a l'esportivitat

El premi a l'esportivitat atorgat per Mutuasport va anar a parar a mans de Jorge Dobarganes (Cuco) del qual es va destacar el seu companyerisme i esportivitat amb un altre competidor que va ajudar a traslladar-se al camp al seu propi vehicle.Des de la Reial Federació Espanyola de Caça felicitem tots els guanyadors i participants d'aquest campionat que ha estat possible gràcies al suport i treball de la Federació Extremenya de Caça i el patrocini i col·laboració de Hart, KNINE, Avis, Mutuasport, Cinegètica, Junta De Extremadura, Extremadura Esport, Diputació de Badajoz, Ajuntament de Quintana de La Serena, Societat De Caçadors La Serena, Pointer Club, Club Speguel, Caixa Rural, Caixa Almendralejo, Leica, Satisfaction, Benisport, Team Hornady, Armeria Paco Díaz, Archer, La Valenciana Calçats, Merkel, La Piscina, Ardesa, Iberitos, Ibèrics Osanor i De L'Estrella.


CLASSIFICACIONSDAMES
1r Eva Rius (Catalunya)
2n Neus Jaume (Balears)
3r Nicolasa González Carrodeguas (Galícia)HOMES
1º Francisco Trejo Pineda (Extremadura)
2º Enrique de Castro (Astúries)
3r Joaquín Moreno (Múrcia)AIXECADORS
1r Francisco López (Madrid)
2n Juan Miguel Maldonado (Andalusia)
3r Juan Antonio Bernal (Extremadura)COPA FEDERACIÓ
HOMES: Enrique de Castro (Astúries)
DAMES: Eva Rius (Catalunya)
AIXECADORS: Francisco López (Madrid)


CLASSIFICACIONS COMPLETES

 


 

La catalana Eva Rius, campeona de España de Sant Hubert 2022

 

Nuestra más cordial enhorabuena para Eva Rius, primera clasificada en Damas en el Campeonato de España de San Hubert, celebrado este pasado fin de semana en Quintana de la Serena (Badajoz), en el que también se hizo con el triunfo en categoría femenina en la Copa Federación.

 

El pasado fin de semana Eva Rius, una de nuestras federadas con un mejor palmarés competitivo, sumó otro triunfo a su larga lista de títulos al proclamarse brillante vencedora en Damas en la XL edición del Campeonato de España de San Huberto, celebrado el sábado 1 y el domingo 2 de octubre en la localidad de Quintana de la Serena situada en Badajoz.

 

Eva Rius, que el pasado 3 de septiembre ya se hizo con el Campeonato de Cataluña de la especialidad, se impuso en la final a la cazadora balear Neus Jaume y a la gallega Nicolasa González. Una merecida victoria para una de las cazadoras más participativas y con mayor experiencia del panorama competitivo catalán. Destacar también su victoria, firmando un fin de semana redondo, en la Copa Federación (Dames). Francisco Trejo, en hombres y Francisco López en Levantadores, completaron la terna de campeones de España de San Huberto 2022, que contó con el concurso de 94 participantes


El campeonato, que comenzó el viernes con la recogida de dorsales, recepción y desfile de los equipos autonómicos, se inició el sábado con la salida a los campos desde el Albergue Municipal de Quintana de la Serena, donde se disputó la semifinal del campeonato y la Copa Federación. Los ganadores de esta prueba fueron el asturiano Enrique de Castro en la categoría hombres; la catalana Eva Rius en categoría femenina, y el madrileño Francisco López en levantadores.

 

En la jornada del domingo se disputaron las finales del XL Campeonato de España de San Huberto para conocer a los nuevos campeones de la modalidad, que representarán junto a los subcampeones a España y a la RFEC en el próximo campeonato del mundo a disputar en Nis (Serbia) el día 29 de octubre de 2022.

 

MEDALLA A LA DEPORTIVIDAD

 

El premio a la deportividad de otorgado por Mutuasport ha sido para Jorge Dobarganes (Cuco) del que se destacó su compañerismo y deportividad con otro competidor al que ayudó a trasladarse al campo en su propio vehículo. 

 

Desde la Real Federación Española de Caza felicitamos a todos los ganadores y participantes de este campeonato que ha sido posible gracias al apoyo y trabajo de la Federación Extremeña de Caza y el patrocinio y colaboración de HartKNINEAvisMutuasportCinegética, Junta De Extremadura, Extremadura Deporte, Diputación De Badajoz, Ayto. Quintana De La Serena, Sociedad De Cazadores La Serena, Pointer Club, Club Speguel, Caja Rural, Caja Almendralejo, Leica, Satisfaction, Benisport, Team Hornady, Armería Paco Díaz, Archer, La Valenciana Calzados, Merkel, La Piscina, Ardesa, Iberitos, Ibéricos Osanor y De La Estrella.

 

CLASIFICACIONES

 

DAMAS

1º Eva Rius (Cataluña)

2º Neus Jaume (Baleares)

3º Nicolasa González Carrodeguas (Galicia)

 

HOMBRES

1º Francisco Trejo Pineda (Extremadura)

2º Enrique de Castro (Asturias)

3º Joaquín Moreno (Murcia)

 

LEVANTADORES

1º Francisco López (Madrid)

2º Juan Miguel Maldonado (Andalucía)

3º Juan Antonio Bernal (Extremadura)

 

COPA FEDERACIÓN

HOMBRES: Enrique de Castro (Asturias)

DAMAS: Eva Rius (Cataluña)

LEVANTADORES: Francisco López (Madrid)

 

CLASIFICACIONES COMPLETAShttps://bit.ly/ClasificacionesCESanHuberto22

 

 


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar