Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CAMPIONATS

TOT A PUNT PER AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE FALCONERIATot a punt per al Campionat d'Espanya de Falconeria

25/11/2022
Aquest divendres, a les 19.00 h, començarà a localitat lleidatana de Bellpuig la celebració d'aquest espectacular campionat, impulsat per la Federació Espanyola de Caça organitzat amb la col·laboració i suport de la Federació Catalana de Caça.

Els millors falconers i falconeres de tot l'Estat es donaran cita aquest cap de setmana a Bellpuig, per participar en una nova edició d'aquest fantàstic campionat. La competició començarà aquesta mateixa tarda amb la recepció de tota la Representació falconera; serà a partir de les 19.00 hores a la Llotja Avícola i Ramadera de Bellpuig. 

 

Poc després, inauguració de l'exposició 'Cetrería y Aves de Presa' (19.30 h) seguida d'una ponència sobre 'El Gavián negro y sus híbridos en cetreria' a càrrec de Daniel Cruz i Fernando Álvarez (20.00 hores). El sorteig i anunci de l'ordre de vol dels participants posarà fi a aquesta primera jornada del campionat (21.00)

 

Dissabte proves classificatòries

 

La jornada del dissabte 26 de novembre es dedicarà a la celebració de les proves classificatòries per a la gran final del diumenge. Es duran a terme a dos camps (Camp A al vedat de Bellpuig de Seana -el mateix que va acollir l'autonòmic de la modalitat- Camp B, al vedat de Preixana).  A les 15.00 de la tarda, foto oficial de la competició

En el decurs de la jornada, que acabarà amb un sopar de germanor, també està programada la ponència 'Cazar con grandes Alturas' (20.00 hores), a càrrec del prestigiós falconer català Jonathan Maldonado.

 

El diumenge la gran final

 

Aquest Campionat d'Espanya de Falconeria, organitzat per la Federació Espanyola de Caça amb la col·laboració i suport de la Federació Catalana de Caça, arribarà al seu punt més àlgid el diumenge 27 amb la celebració de les diferents finals, que començaran a les 08.00 hores. En finalitzar la competició, al voltant de les 16.00 es lliuraran els diferentes premis i agraiments.

 

Competicions del Campionat

 

  • I Campionat d'Espanya 'Altaneria' a colom
  • XXII Campionat d'Espanya 'Altaneria' amb gos de mostra
  • XII  Campionat d'Espanya amb Falcó Velocitat Línia Recta a 'Señuelo' (en obert)
  • XIV Campionat d'Espanya Baix Vol Astor amb Perdiu Vermella
  • XIV Campionat d'Espanya Baix Vol Harris amb Faisà
  • VII Campionat d'Espanya  Petites Aus
  • II Copa d'Espanya Baix Vol amb gos de mostra (en obert)

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar