Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · IMPORTANT

CANCEL·LAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE COMPAK SPORTINGCartell Campionat Autonòmic Compak Sporting 2023

17/05/2023

Degut al baix número de participants inscrits al Campionat de Catalunya de Compak Sporting que havia de celebrar-se el proper dissabte 20 de maig de Camp de Tir de Vilaregut (Oristà), la Federació Catalana de Caça es veu obligada a cancel·lar aquesta competició.

 

La FCC és conscient del descontent que ha suposat entre els tiradors l’augment en el preu de la inscripció, pel que considera important informar, una per una, de les despeses pressupostades per aquesta competició, per a que tothom pugui entendre el perquè la Junta Directiva ha pres aquesta decisió.

 

En un campionat d’aquesta modalitat, s’ha de preveure despesa de:

  • Ambulància: la FCC contracta aquest servei en totes les competicions on es fan servir armes. Cost 396€
  • Jutges: oscil·len entre un mínim de 4 a un màxim de 8 en funció del nombre de tiradors. El cost total per jutge és de 200€ (subjecte a variacions per quilometratge si els jutges catalans participen en el propi campionat o han de venir jutges d’altres autonomies)
  • Camp de tir: en aquest cas, el camp de Vilaregut percep 55€ per tirador. Addicionalment i en funció del nombre de tiradors, donat que ha de preveure més personal pel  manteniment de les màquines, preveu una despesa addicional d’entre 100 i 800€.
  • Trofeus: Cost per la FCC de 230€
  • Despeses de delegat: inclou la visita prèvia al camp per la instal·lació de les màquines, quilometratges i dinars. Cost aproximat 180€.

 

Preveient una participació d’uns 70 tiradors els costos excedeixen el preu d’inscripció que abona cada participant. Addicionalment la FCC envia al campionat d’Espanya de Compack Sporting als 3 primers classificats, a una dama i a un júnior, assumint unes despeses que l’any 2022 van ascendir a 2650,35€. Aquest import està per sobre de la quantia que es rep com a subvenció pel Consell Català de l’Esport que per la modalitat de Compack Sporting és de 2200€.

 

És per tots aquests motius que la Junta Directiva de la FCC va decidir per unanimitat adaptar el preu de la inscripció als costos de cada competició. Des de la FCC lamentem profundament que per la possible manca d’aquesta informació, els tiradors hagin decidit no inscriure’s.


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar