Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CAMPIONATS

GRANS RESULTATS PER LA REPRESENTACIÓ CATALANA EN LA SEVA PARTICIPACIÓ AL IV CAMPIONAT D’ESPANYA DE FIELD TARGETGrans resultats per la representació catalana en la seva participació al IV Campionat d’Espanya de Field Target

Grans resultats per la representació catalana en la seva participació al IV Campionat d’Espanya de Field Target

Grans resultats per la representació catalana en la seva participació al IV Campionat d’Espanya de Field Target

Grans resultats per la representació catalana en la seva participació al IV Campionat d’Espanya de Field Target

07/06/2023
Terezinha Pereira revalida el títol de Campiona d’Espanya en PCP Dones, mentre que l’equip autonòmic de PCP acaba en segona posició. Salvador Pérez puja al més alt de pòdium en veterans en aquest IV Campionat d’Espanya de Field Target

La localitat de madrilenya de La Cabrera va acollir els passats 3 i 4 de juny la quarta edició del Campionat d’Espanya de Field Target a les modalitat de PCP i Pistó. Dos intensos dies de competició on la representació dels tiradors i tiradores de Catalunya va tornar a demostrar el seu gran nivell competitiu.

 

Segona posició per equips PCP homes

 

L’equip autonòmic de PCP de Cataluna (255+3pts) format per Salvador Pérez, Alejandro Torreira i Juan Carlos Cobo va finalitzar la seva participació en una més que meritòria segona posició, que podia haver estat la primera de no perdre el desempat per aquesta posició amb la representació Andalusa (255+4pts), que va guanyar la competició, per tan sols un punt de diferència. La tercera posició va anar a parar a mans de l’equip extremeny (237).

 

Terezinha Pereira campiona d’Espanya

 

A la competició de PCP Dones Terezinha Pereira va tornar a demostrar que és una de les competidores més fortes a nivell estatal i europeu. Si fa unes setmanes va conquerir l’autonòmic de la modalitat; aquest cap de setmana ha tornat a pujar al més alt del pòdium per proclamar-se campiona d’Espanya.  Destacar també la tercera posició de Teresa Escudero, campiona de Catalunya en 2022

 

Tercera posició a PCP General per Alejandro Torreira

 

D'altra banda, destacar també la tercera posició en PCP General d’Alejandro Torreira en una modalitat on el castellà manxec Jose Redondo va revalidar el títol de campió seguit de Luis López en una disputadíssima competició per les tres primeres posicions que es van dirimir per menys d’un punt de diferència 90 per Redondo (89+5pts) per López i (89+4pts) per a Torreira. Bon resultats també per als catalans Victor Rodway i Juan Carlos Cobo en PCP que van quedar a la sisena i setena posició, respectivament. 

 

Salvador Pérez el millor en Veterans PCP

 

Salvador Pérez, el vigent campió de Catalunya a la modalitat de PCP, es va proclamar campió en la categoria de Veterans. 

 

4ª posició per a Ferran Manzano en Pistó

 

Molt meritòria també la 4ª posició de Ferran Manzano en la modalitat Pistó, que es va quedar a tan sols dos punts de la tercera posició, on el castellà manxec Ismael Sobrino va revalidar el triomf, seguit del madrileny Emilio Palomares i l’aragonès Francisco Marín.

 

Sens dubte, un fantàstic cap de setmana de competició en un dels camps mes icònics de Field Target de l’Estat gràcies a la seva orografia i la conjunció amb el vent que donen una complexitat i bellesa en parts iguals.

 

La competició va comptar amb el concurs de 60 tiradors i tiradores a les modalitat de PCP i Pistó per a les categories General, Dones, Veterans i Júnior. Aquest IV Campionat d’Espanya de Field Target és classificatori per a conèixer l’equip nacional que representarà a la RFEC a les proves internacionals que es duran a terme en 2024.

 

La nostra enhorabona a tots els participants en aquesta competició, celebrada amb una gran esportivitat, amb especial menció per a la representació catalana que, una vegada més, ha tornat a demostrar el seu gran nivell competitiu.Classificacions Campionat Espanya Field Target 2023 La Cabrera

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar