Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · IMPORTANT

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA, PRESENT AL 2N INTERNATIONAL WOMEN IN SPORT CONGRESLa Federació Catalana de Caça, present al 2n International Women in Sport Congres

La Federació Catalana de Caça, present al 2n International Women in Sport Congres

La Federació Catalana de Caça, present al 2n International Women in Sport Congres

21/09/2023
La seu de Foment del Treball a Barcelona acull avui aquest congrés, organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), que té, entre altres objectius, mostrar i donar visibilitat a la potència de l'esport femení.

A partir de les 10.00 del matí, la seu de Foment del Treball situada a la Gran Via Laietana de Barcelona, s'ha convertit en un dels punts de referència, a nivell europeu, de l'esport femení amb motiu de la celebració de la segona edició d'aquest congrés, impulsat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, de la qual forma part, la Federació Catalana de Caça. De fet, som una de les entitat amb major pes, pel que fa al nombre de federades i federats, de la UFEC.
 
En el decurs de la jornada, inaugurada per la periodista Laura Aparicio i la inspiradora conferència de Lourdes Mohedano, exgimnasta rítmica, han tingut lloc diferents taules rodones, entre altres la que ha servit per debatre sobre la representació i la implicació de les dones en els mitjans de comunicació i la publicitat. La responsable de comunicació de la Federació Catalana de Caça ha participat en aquesta taula rodona, així com a la resta de la jornada, duta a terme aquest dijous 21 de setembre i que esdevé  un gran aparador per mostrar i donar visibilitat a la potència de l'esport femení
 

Treballar per la igualtat a l'esport

Sens dubte unes jornades força necessàries per continuar posant en valor la potència de l’esport femení i la necessitat de treballar per la igualtat a l’esport.
 
Aquest congrés, com diem impulsat i organitzat per la UFEC, és un reflex més de l’esforç, compromís i treball de les federacions esportives catalanes en la posada en marxa de projectes específics per millorar i facilitar la carrera esportiva de les dones.
 
 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar