Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CAMPIONATS

BELLPUIG ACOLLIRÀ EL CAP DE SETMANA DEL 21 I 22 D'OCTUBRE, EL XIV CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FALCONERIACartell del 14è Campiont de Catalunya de Falconeria

02/10/2023
Obertes les inscripcions per a la celebració d'aquesta esperada competició que comptarà amb la participació de bona part dels millors falconers i falconeres de Catalunya. El dissabte es duran a terme les proves classificatòries i el diumenge les finals.

Per tercer any consecutiu, el municipi de Bellpuig, a la zona del Secà de Bellpuig (a escassos quilòmetres de la localitat), acull aquesta espectacular i esperada competició, una de les que compta amb més participants del calendari competitiu català, pel que fa a inscrits; així com de públic assistent.


Aquest campionat organitzat per la Federació Catalana de Caça, juntament amb la Representació Territorial de Lleida, tindrà la inestimable col·laboració l'Ajuntament de Bellpuig i a la Societat de Caçadors de Bellpuig-Seana, i diferents patrocinadors i col·laboradors. Menció especial a banda, pel nostre delegat de falconeria, José Araujo, sense qui no seria possible organitzar aquest important campionat.


L'autonòmic de falconeria se celebrarà a les modalitats de 'Altaneria', Astors, Harris, i Petites aus.


Avui 2 d'octubre obrim les inscripcions per a participar en aquest campionat, que es tancaran el dilluns dia 16 d'octubre. El preu de les inscripcions serà 50 € per au inscrita. S'acceptarà un màxim de 20 participants per modalitat. En cas que al tancament de les inscripcions quedin places per alguna modalitat, s'obrirà el termini per inscriure una segona au, els dies 17 i 18 d'octubre.BUTLLETÍ INSCRIPCIONS FALCONERIA 2023

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar