Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

TREBALLANT PER LA SEGURETAT DEL CONJUNT D’USUARIS DEL MEDI NATURALTreballant per la seguretat del conjunt d’usuaris del medi natural

30/10/2023
Dijous passat vam mantenir una reunió de treball a la seu de la UFEC amb representants de la FEEC i de la FCOC per compartir punts de vista sobre l´ús del medi natural i trobar mecanismes per millorar la seguretat dels seus usuaris.

La seu de la Unió de Federacions Esportives de Cataluna va esdevenir el marc de la celebració d’una trobada de treball, impulsada per la Federació Catalana de Caça, amb representants de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, encapçalada per  Francesc Sanahuja i Toledano com a representant del comitè de Seguretat de la FEEC, i la Sra. Assumpció Térmens, vicepresidenta de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, amb l’objectiu de trobar tots plegats fórmules i mecanismes per millorar la seguretat del conjunt d’usuaris del medi natural i evitar riscos innecessaris i evitables en el decurs de la pràctica de l’activitat cinegètica. Per part de la Federació Catalana de Caça van assistir a la trobada el senyor Ignasi Buyreu, gerent de FCC i Julia Cruz, responsable de l’àrea de comunicació.

 

Aquesta, és la primera de tot un seguit de trobades, que des de la Federació Catalana de Caça volem mantenir amb diferents entitats i organismes que, com nosaltres, desenvolupen de manera regular la seva activitat al medi natural.

 

El nostre agraïment a la Federació d’Entitats Excursionistes i a la Federació de Curses d’Orientació per acceptar la nostra invitació i començar amb aquesta línia de col·laboració conjunta, així com a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya per cedir-nos les seves instal·lacions per celebrar aquesta positiva i enriquidora trobada, que tenen com a principal objectiu posar sobre la taula diferents punts de vista sobre l’ús del medi natural i aportar propostes per aconseguir un ús segur i responsable del mateix.

 


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar