Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA SC DE SANT JUST DESVERN GUARDONADA AMB EL PREMI ARRELS ESPORTIVES EN RECONEIXEMENT DELS SEU 75 ANYS DE VIDALa SC de Sant Just Desvern guardonada amb el premi Arrels Esportives en reconeixement dels seu 75 anys de vida

La SC de Sant Just Desvern guardonada amb el premi Arrels Esportives en reconeixement dels seu 75 anys de vida

La SC de Sant Just Desvern guardonada amb el premi Arrels Esportives en reconeixement dels seu 75 anys de vida

La SC de Sant Just Desvern guardonada amb el premi Arrels Esportives en reconeixement dels seu 75 anys de vida

02/11/2023
La nostra enhorabona per al conjunt de socis i sòcies de la la SC de Sant Just Desvern com a mereixedors/es d'un dels guardons d'aquesta primera edició dels premis Arrels Esportives, impulsats per la Generalitat de Catalunya.

El passat dilluns 30 d’octubre va tenir lloc l’acte de lliurament dels Premis Arrels Esportives, un reconeixement als aniversaris d'entitats esportives catalanes amb més de cinquanta anys d'història. Durant l’acte, que va tenir lloc a l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya, presidit pel M. Hble. Sr. Pere Aragonès i Garcia, president de la Generalitat, la societat de caçadors de Sant Just Desvern va rebre un guardó amb motiu dels seus setanta-cinc anys d’existència.

 

Àngel Obiols, president actual de la societat i net del fundador d'aquesta, va recollir aquesta distinció en representació dels  socis i sòcies d’aquesta entitat, una de les més antigues de Catalunya. L’alcalde de Sant Just, el senyor Joan Basagañas, va acompanyar al senyor Obiols en aquest acte tan especial; una circumstància que també reflecteix la consideració i importància que la Societat de Caçadors té per al municipi.

 

De les 100 entitats que es van reunir en l’acte, cal destacar aquesta menció per part de la Generalitat a la societat de caçadors de Sant Just Desvern, pel fet que representa distinguir una manera de veure i viure la natura a través de la caça.

 

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va encapçalar l'acte Arrels Esportives, amb el qual el Govern fa aquest reconeixement a les entitats que celebren aquest any 50, 75, 100 i 125 anys des de la seva constitució i per la seva contribució a la promoció i al creixement de l'esport a Catalunya. Una celebració que també va comptar amb la participació de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i la secretària general de l'Esport, Anna Caula.

 

Reiterem la nostra més sincera felicitació a la Societat de Caçadors de Sant Just Desvern per rebre aquest merescut reconeixement, en la primera edició dels premis Arrels Esportives. 


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar