Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CAMPIONATS

JOSEP MARIA SANFELIU, NOU CAMPIÓ DE CATALUNYA DE CAÇA MENOR AMB GOSJosep Maria Sanfeliu, nou campió de Catalunya de Caça Menor amb Gos

Josep Maria Sanfeliu, nou campió de Catalunya de Caça Menor amb Gos

Josep Maria Sanfeliu, nou campió de Catalunya de Caça Menor amb Gos

Josep Maria Sanfeliu, nou campió de Catalunya de Caça Menor amb Gos

Josep Maria Sanfeliu, nou campió de Catalunya de Caça Menor amb Gos

Josep Maria Sanfeliu, nou campió de Catalunya de Caça Menor amb Gos

Josep Maria Sanfeliu, nou campió de Catalunya de Caça Menor amb Gos

06/11/2023
El vedat de Vallverd de Queralt va acollir dissabte passat una nova edició d’aquest campionat, desenvolupat sense cap incidència i amb victòria final de Sanfeliu, seguit de Nacho López-Chicheri i Vicente Pérez. En dones, Elena Boet va acabar primera.

Els 22 participants en aquesta nova edició del Campionat de Catalunya de Caça Menor amb Gos, organitzat per la Federació Catalana de Caça, amb la col·laboració de la Federació de Caça de Tarragona i dirigit per Antoni Pan, el nostre delegat de competicions, es van donar cita al vedat de Vallverd de Queralt (Tarragona-Conca de Barberà) a les 07.00 hores del matí per passar el control d’inscripció. El dia es va despertar rúfol, amb una temperatura de 7 graus i un cel ennuvolat i amb la pluja fent acte de presència als primers compassos del campionat.

 

Després de l’assignació de dorsals i sorteig de jutges, Antoni Pan, director d’aquesta prova va explicar als participants les normes del campionat i a les 08.30, Joaquim Vidal, president de la Representació Territorial de la FCC a Tarragona, va donar el tret de sortit, desitjant bona sort i força seny a tots els participants en aquesta competició.

 

Aquest autonòmic, considerat per molts com la prova “reina” del calendari competitiu català, es va desenvolupar amb total normalitat i sense cap incidència ressenyable. Els participants van tenir cinc hores per fer la prova, tot i que, a partir de les 11.30 ja es va obrir el punt de control per als competidors que val voler entrar abans de les 13.30 h, hora límit per entrar al control sense penalització. Sens dubte, vam gaudir d’un gran campionat, amb la perdiu com la peça a caçar; en aquesta ocasió, cedides per Faisà d’Or, col·laborador en aquesta competició.

 

Una vegada van passar pel punt de control tots els participants, en aquesta ocasió Domingo Pi va ser l’últim competidor en mostrar les seves captures als jutges de la prova, es va dur a terme l’acte de lliurament dels premis als guanyadors i guanyadores de la competició, en un acte presidit per Sergio Sánchez i José Pérez, president i vicepresident respectivament de la Federació Catalana de Caça. 

 

Finalment, la primera posició va anar a parar a mans del lleidatà Josep Maria Sanfeliu, seguit del júnior, un fet que té especial mèrit, Nacho Lopez Chichari, de la Territorial de Barcelona, Vicente Pérez (Terres de l’Ebre) i, en quarta posició, Óscar Domínguez (RT Girona) tots quatre representaran a Catalunya en el Campionat d’Espanya de l’especialitat, que tindrà lloc en la localitat de Llanos del Caudillo (Ciudad Real) els dies 18 i 19 de novembre -semifinals-.  Elena Boet (RT Girona), primera classificació en la categoria dones i Mireia Banus (RT Girona), segona, seran les representants femenines en aquesta prova.

 

Finalitzat el lliurament de premis, tots els participants i acompanyants van gaudir d’uns moments de germanor compartint un àpat informal al mateix vedat.

 

El nostre més sincer agraïment a la Territorial de Tarragona per la seva implicació en l’organització d’aquesta competició, amb especial menció per a Antoni Pan, delegat de competicions i encarregat de la direcció de la prova.

 

Un agraïment extensiu a Mutuasport, col·laborador oficial de les competicions organitzades per la Federació Catalana de Caça, a BonMascota, que va aportar sacs de pinso per a gossos per als diferents guanyadors i al president de l’àrea de caça de Vallverd de Queralt, Macia Llorech per cedir-nos aques espai per a la celebració de la prova i col·laborar en tot moment en el correcte desenvolupamen i organització de la competició i a tots i totes els participants per la seva esportivitat i sana competitivitat. En aquest apartat d’agraïments no podem oblidar als jutges que van acompanyar al competidors en la prova, una tasca força complicada en alguns casos degut al gran ritme de competició a l’hora de recorrer la zona de caça per part d’alguns dels participants.

 

Classificació Homes

 

1r JOSEP MARIA SANFELIU IBAÑEZ (RT Lleida)           

2n IGNACIO LÓPEZ-CHICHERI VESIOLY (RT Barcelona)           

3r  VICENTE PÉREZ TAMARIT (RT Terres de l’Ebre)      

4rt OSCAR DOMINGUEZ ROCA  (RT Girona)   

   

 • XAVIER ALABAU PELLICER (RT Girona)         
 • RAUL LUNA SÁNCHEZ (RT Barcelona)          
 • IGNACIO LÓPEZ-CHICHERI ILLAN (RT Barcelona)   
 • ALEX LLAVERIA JIMENEZ (RT Tarragona)     
 • EUGENIO SANFELIU IBAÑEZ (RT Lleida)      
 • ANTONIO JOSE PEREZ ESPEJO (RT Barcelona)          
 • JORDI PLA FERRÉ  (RT Terres de l’Ebre)        
 • DOMINGO PI HIGUERAS (RT Barcelona)       
 • JORDI FRANQUET ESTREMS  (RT Tarragona) 
 • IVAN HURTADO BARRANCO (RT Barcelona) 
 • IVÁN RODRÍGUEZ PÉREZ (RT Girona) 
 • ANGEL MARTÍ PLA  (RT Girona)           
 • JORGE HIDALGO CARRIÓN (RT Barcelona)    
 • JESÚS FERRERES VALLES (RT Terres de l’Ebre)  
 • SERGIO SÁNCHEZ MURGA (RT Tarragona)    
 • PEDRO RUIZ VILLOSLADA (RT Lleida) 

 

Classificació Dones

1a ELENA BOET CERVIA (RT Girona)         

2a MIREIA BANUS GENOVÉ  (RT Girona) 


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar