Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

LA FIRA DE LA PERDIU DE VILANOVA DE MEIÀ TANCA LA TEMPORADA DE FIRES DE LA FCCLa Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià tanca la temporada de fires de la FCC

La Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià tanca la temporada de fires de la FCC

La Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià tanca la temporada de fires de la FCC

La Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià tanca la temporada de fires de la FCC

La Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià tanca la temporada de fires de la FCC

La Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià tanca la temporada de fires de la FCC

14/11/2023
Un any més, la Federació Catalana de Caça ha assistit a diferents fires de caça i multisectorials amb la seva carpa pedagògica i la galeria de tir virtual, amb una fantàstica acollida i rebent la visita de milers de persones.

El passat diumenge vam assistir amb la nostra carpa pedegògica i la galeria de tir virtual a l’última fira de la temporada; la tradicional i centenària Fira de la Perdiu, celebrada a la localitat lleidatana de Vilanova de Meià, on, com a la resta de fires, vam tenir una molt bona acollida per part del públic, tant caçador com no caçador.

 

Una vegada més, es van comptar per centenars les persones que es van apropar fins a la nostra carpa per descobrir d'una manera propera i didàctica la realitat de l’activitat cinegètica. En aquest sentit, cal fer una especial menció sobre el gran nombre de nenes i de nens que en cada fira s’han atansat fins a la nostra carpa per gaudir d’allò més pintant els diferents dibuixos, creats a tal efecte per part de la Federació, d’aus i animals cinegètics; així com, per  descobrir que mengem, els diferents tipus de petjades o del pèl dels animals a través dels nostres panels didàctics.  Com sempre, la galeria de tir virtual ha estat un no parar de gent provant la seva punteria i gaudint, de manera virtual, d’una “particular” acció de caça.

 

Durant 2023 hem acudit a set fires celebrades a diferents punts de la geografia catalana, comptant-se per centenars els visitants que hem rebut en cadascuna d’aquestes fires.

 

Calendari de fires 2023

 

  • Fira del Gos Caçador d’Arbeca
  • Girocaça (Santa Cristina d'Aro)
  • Fira del Caçador de Tàrrega
  • Fira del Caçador de Masdenverge
  • Fira de l’Esport (UFEC - Barcelona)
  • Fira dels Esports d’Hivern (UFEC - Puigcerdà)
  • Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià

 

La nostra presència en aquestes fires ens ha permès explicar que la caça és molt més que abatre un animal. Hem pogut donar a conèixer diferents aspectes de la fauna salvatge i tot el que fem per a la seva preservació, accions de conservació del medi natural i correcta gestió cinegètica.

 

Sens dubte, una valoració molt positiva que tindrà la seva continuïtat als anys vinents. Com a nota negativa, la incompressible acció protagonitzada per un petit grup de persones -suposadament caçadors-, que amb motiu de la celebració de la Fira del Caçador de Tàrrega, van irrompre a l’interior de la carpa amb una actitud agressiva, que va obligar a desallotjar per un lateral de la carpa de tir a les persones, infants inclosos, que es trobaven a dintre gaudint de les activitats proposades. Sortosament, va quedar en un desagrabable incident, que no va impedir que minuts desprès es reprengués l’activitat a l’interior de la carpa i galeria de tir.

 

El nostre més sincer agraïment, a Cándido Pérez, responsable de fires de la Federació Catalana de Caça i membre de la junta directiva de la Federació Catalana de Caça i a tot el seu equip de col·laboradors per acudir a aquestes fires, amb l’esforç i dedicació personal que això suposa i fer pedagogia de la caça. Moltes gràcies

 


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar