Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CURSOS I FORMACIÓ

JORNADA FORMATIVA IMPULSADA PER MUTUASPORT I BERGARA SOBRE SEGURETAT D'ÚS I MANEIG DE LES ARMES PER A CAÇADORSJornada formativa impulsada per Mutuasport i Bergara sobre seguretat d'ús i maneig de les armes per a caçadors

Jornada formativa impulsada per Mutuasport i Bergara sobre seguretat d'ús i maneig de les armes per a caçadors

17/04/2024
Obertes les inscripcions per participar en aquesta interessant jornada formativa, impulsada per Mutuasport i Bergara, amb la col·laboració de la FCC, que tindrà lloc el divendres 19 d'abril a Llagostera.

A les nostres jornades de caça un dels aspectes bàsics és fer un ús correcte de les armes. La seguretat a l'hora de practicar a l'activitat cinegètica està per sobre de qualsevol altra consideració.

 

Conscients d'aquesta prioritat i de la necessitat de què tothom tingui una correcta i actualitzada formació sobre l'ús i maneig de les seves armes des de Mutuasport, la mútua dels caçadors, amb la col·laboració de Bergara Academy, s'han posat en marxa tot un seguit de Jornades de formació amb aquesta finalitat.

 

Jornada formativa el 19 d'abril a Llagostera (Patronat Municipal d'Esport ) 

 

Tots els interessats, prèvia inscripció, podran gaudir d'una gran jornada formativa on es parlarà, en primera instància, sobre la seguretat d'ús i maneig de les armes per a caçadors, principal objecte de la trobada, a càrrec de Rafael Carrillo, expert tirador de llarga distància i Experience Manager de Bergara. Aquesta sessió formativa es complementarà amb una pràctica i necessària formació en primers auxilis, que impartirà Josep Salmoral, tècnic sanitari en una Unitat de Suport Vital (SVA).  Javier Verges, gerent de Mutuasport i Sergi Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça, seran els encarregats d’obrir i tancar aquesta jornada formativa.

 

Dades jornada

  • Llagostera (Girona)
  • Patronat Municipal d'Esports (Av. de l'Esport, s/núm.)
  • 17.00 hores
  • Formació gratuïta

 

Inscripcions gratuïtes

Els interessats en participar hauran d’enviar un correu electrònic, abans del 17 d’abril a  info@federcat.com amb les següents dades:

 

  • Nom complet
  • Número DNI
  • Telèfon
  • Correu electrònic de contacte

 

El nostre agraïment a Mutuasport i Bergara Academy per impulsar aquesta mena de formacions tan necessaris i útils per al correcte desenvolupament de l’activitat cinegètica; així com a l’Ajuntament de Llagostera i la Societat de Caçadors Sant Hubert de Llagostera.

 

 


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar