Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · CURSOS I FORMACIÓ

CURS PER A JUTGES AUTONÒMICS EN LA MODALITAT DE SANT HUBERT I RECICLATGE DEL REGLAMENT PER A COMPETIDORSCurs per a jutges autonòmics en la modalitat de Sant Hubert i reciclatge del reglament per a competidors

Curs per a jutges autonòmics en la modalitat de Sant Hubert i reciclatge del reglament per a competidors

03/04/2024
Aquesta jornada formativa, organitzada per la Federació Catalana de Caça amb la col·laboració del “Colegio de Jueces y Árbitros de la RFEC” i la “Escuela Española de Caza” es durà a terme a Sant Fruitós de Bages els dies 13 i 14 d’abril.

La localitat de Sant Fruitós serà l’escenari d’una interessant jornada formativa el dissabte 13 i el diumenge 14 d’abril adreçada a la formació de jutges autonòmics en la modalitat de Sant Hubert; així com als i les competidores que vulguin realitzar un reciclatge sobre el reglament aplicat en aquesta competició.

 

La Federació Catalana de Caça, amb la col·laboració del “Colegio de Jueces y Árbitros de la RFEC” i la “Escuela Española de Caza” són els impulsors d’aquesta nova jornada formativa, que comptarà amb la participació de Eulogio Martín (president del col·legi de jutges de la Real Federación Española de Caza), Susana Zabala (delegada estatal de Sant Hubert i gossos de mostra i jutgessa internacional) i Faustino Alonso (delegat estatal de jutges de Sant Hubert i gossos de mostra i jutge internacional).

 

Dues jornades de formació

 

La primera jornada tindrà (dissabte 13 d’abril) tindrà un caràcter teòric. Començarà a les 09.30 amb la recepció dels diferents participants en la jornada i inauguració oficial. A partir de les 10.00 hores es donarà inicia a la formació teòrica amb una xarrada sobre planificació formativa del “Colegio de Jueces y Árbitros de la RFEC”, que donarà pas a una exposició i desenvolupament de les normes tècniques de Sant Hubert.

 

La jornada matinal del dissabte també comptarà amb una formació sobre estàndards de treball del P. de mostra. Races més significatives. Grup G7. Qualitats naturals i ensinistrament en proves de caça i competició i finalitzarà amb una prova escrita sobre normes tècniques i casos pràctics de Sant Hubert, que donarà pas a un dinar de germanor.

 

Ja per la tarda, correcció de la prova escrita i comentaris per tancar amb una sessió formativa sobre criteris reglamentaris Psicologia en la relació jutge-esportista i reglament disciplinari de la RFEC (actes, incidències i reclamacions); seguida de la planificació de les pràctiques de camp.

 

El diumenge, a partir de les 10.00 hores començaran les pràctiques de camp sobre enjudiciaments i valoració del binomi caçadors-gos en competició. En finalitzar, resolució de dubte i preguntes sobre les pràctiques realitzades, al voltant de les 13.30 es realitzarà la clausura del curs.

 

Aquesta formació està oberta, tant a les persones que vulguin realitzar la formació per a jutges autonòmics com per a tots els caçadors i caçadores que es vulguin posar al dia i actualitzar els seus coneixements sobre aquesta competició

 

Dades jornada

 

  • Sant Fruitós de Bages
  • Dissabte 13 d’abril jornada teòrica de les 09.30 a les 18.00 hores
  • Diumenge 14 d’abril pràctiques de camp de les 10.00 hores a les 13.30 h
  • Formació gratuïta

 

Inscripcions gratuïtes

 

Els interessats en participar hauran d’enviar un correu electrònic, abans del 17 d’abril a  info@federcat.com amb les següents dades:

 

  • Nom complet
  • Número DNI
  • Telèfon
  • Correu electrònic de contacte
  • 10 d’abril últim dia per formalitzar la inscripció

 

El nostre agraïment a la Real Federación Española de Caça, al Colegio de Jueces y Árbitros de la RFEC i la Escuela Española de Caza col·laboradors amb la Federació Catalana de Caça en l’organització d’aquesta formacióPrograma curs Sant Hubert

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar