Notícia · CAMPIONATS

ESPANYA SUPERA A PORTUGAL I CONQUEREIX EL VII OPEN IBÈRIC DE FIED TARGET

Espanya supera a Portugal i conquereix el VII Open Ibèric de Fied Target

16/04/2024
El jove tirador català, Miquel Manzano obté la segona plaça en la categoria júnior en PCP en aquesta competició, duta a terme aquest passat cap de setmana a la localitat de Zafra (Badajoz)

L'equip espanyol de Field Target va superar a Portugal al VII Open Ibèric de Field Target 2024 disputat aquest cap de setmana, en aquesta nova edició d'un dels tornejos més veterans a nivell internacional de Field Target (2006), que es disputa anualment entre Espanya i Portugal.

Per establir el campió de cada edició, es realitza una competició per equips on sumen els tres millors de cada país en les modalitats de PCP Internacional, PCP Nacional i pistó, i l'equip vencedor inscriu el seu nom en un trofeu que roman en poder del guanyador fins a l'any següent, trofeu que aquest any estava a mans portugueses.

A nivell individual, els espanyols van realitzar una excel·lent competició, en imposar-se en la majoria de les modalitats a Portugal. El madrileny Emilio Palomares Serrano va vèncer a Pistón amb 72 ia la categoria veterans amb també 77 punts. L'andalús Fermín Gálvez va vèncer a la general de PCP després de superar en el desempat el portuguès Luis Barreiros (84+4 punts) i el júnior extremeny Miguel Montaño va fer el mateix amb 79.

A la categoria dones, va ser la portuguesa Ana Pereira (69 punts) la que es va imposar a l'aragonesa María Pilar Sanz (55) ia la madrilenya Noelia Gutiérrez (45).

El sol i el vent, sobretot a la primera jornada, van afegir un punt de dificultat a aquesta competició, ja complicada de per si, que va obligar als participants a donar el millor de si mateixos.

El tirador català Miquel Manzano, segon a la categoria júnior - PCP

La nostra més sincera felicitació per a Miquel Manzano, que, competició rere competició, demostra la seva progressió i qualitat competitiva.

La prova ha comptat amb el patrocini i la col·laboració de Browning, Winchester, Miroku, Hart, Avis, Mutuasport, Cinegètica, A.D.T.O de Zafra, la Junta d'Extremadura, la Direcció General d'Esports d'Extremadura, Caixa Rural d'Extremadura, Caixa Almendralejo, Diputació de Badajoz i Calçats La Valenciana, Extremenya de Campo i DeLaEstrella.

El 28 d'abril, Campionat de Catalunya de Hunter Field Target

Organitzat per la Federació Catalana de Caça i l'Associació de FT Ponent, el diumenge 28 d’abril les Borges Blanques (Lleida) serà l’escenari de la celebració d'aquest campionat, que es durà a terme a les modalitats de PCP i Pistó. Competició Autonòmica, adreçada a tots els federats/des de la Federació de Caça Catalana i competició mixta oberta a tots els federats/des d'altres comunitats en qualitat de convidats.