Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

L’AJUNTAMENT DE TERRASSA ORGANITZA UNA BATUDA DE SENGLARS PEL CREIXEMENT D’AQUESTS ANIMALSL’Ajuntament de Terrassa organitza una batuda de senglars pel creixement d’aquests animals

06/11/2015
Sobretot a la zona de Can Salas

L’Ajuntament de Terrassa ha organitzat una batuda de senglars per aquest diumenge a l’àmbit de Can Salas, zona on s’ha detectat la proliferació d’aquests animals. L’objectiu és controlar la població de senglars a la zona, per tal de reduir els danys que provoquen i les molèsties que generen a la pagesia i als ciutadans que passegen per aquests paratges. L’actuació arriba després que en els darrers mesos s’hagi confirmat l’elevada presència de porcs senglars, que fins i tot en algun cas han arribat al nucli urbà. L’actuació tindrà lloc en una zona abrupta pel pas dels torrents de Ribatallada i de Botelles, zona molt freqüentada per la ciutadania, especialment els caps de setmana. Per aquest motiu, s’han pres les mesures necessàries per evitar la presència de persones i evitar possibles riscos.

 

El servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Terrassa lidera i coordina la batuda, que compta amb la participació de la Societat de Caçadors de Matadepera, que fa tasques de suport en qüestions logístiques; el Servei d’Ecopatologia de Fauna Salvatge de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que dóna assessorament i assistència veterinària; i Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, Policia Municipal i Seprona, que integren el dispositiu de vigilància i control del perímetre. Per motius de seguretat, la ciutadania no podrà accedir a la zona de Can Salas durant el matí i el migdia de diumenge.

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar