Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · GASTRONOMIA

LES VIRTUTS DE LA CARN DE CAÇA CENTREN UNA JORNADA A L´AULA D´HOSTALERIA DEL RIPOLLÈSLes virtuts de la carn de caça centren una jornada a l´Aula d´Hostaleria del Ripollès

01/12/2015

La carn més ecològica que existeix és la de caça. Així ho va defensar ahir a la tarda Santiago Lavín, catedràtic i responsable del Servei d’Ecopatologia de Fauna Salvatge de la Universitat Autònoma de Barcelona. Lavín però va alertar que cal tenir precaució en la manipulació d’aquest tipus de carn abans de menjar-la.
 

Les reflexions de l’expert en fauna es van poder escoltar en el marc de la jornada “La carn de caça a la cuina i al plat”, organitzada pel Departament d’Agricultura i que va acollir l’Aula d’Hostaleria del Ripollès. Des del departament es va reiterar el missatge que tothom ha de complir amb les obligacions sanitàries abans de menjar aquest tipus de carn i en el cas de senglar, després del control veterinari corresponent. 
 

El departament d’Agricultura entèn que la comercialització de la carn de caça és una potencialitat que cal fomentar en el món rural, com una activitat cinegètica lligada a l’activitat turística i agroambiental. Al mateix temps es busca que es reverteixi en la conservació del territori rural.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar