Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

CÀPSULA FORMATIVA. CONVOCATÒRIA GENERAL DE SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA PER A L´ANY 2016Càpsula formativa. Convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a l´any 2016

Càpsula formativa. Convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a l´any 2016

04/12/2015
Tindrà lloc el proper 16 de desembre al Disseny Hub Barcelona

Els informem que el proper dia 16 de desembre a les 19.00 hores, tindrà lloc al Disseny Hub Barcelona, situat al carrer Àvila núm. 186, la  càpsula formativa sobre la “Convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a l’any 2016” organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i amb la col·laboració de l’Oficina d’Atenció als Clubs de Barcelona Ciutat gestionada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

 

Les acreditacions dels participants es duran a terme de 18.00 a 18.30 hores i aquests podran gaudir d’una visita gratuïta al Museu del Disseny de Barcelona.

 

Aquesta càpsula tractarà sobre les principals característiques dels programes subvencionables per a l’any 2016, així com dels criteris de sol·licitud i de justificació. A la vegada que es donarà resposta als dubtes i inquietuds que els clubs i entitats esportives manifestin en relació a aquestes qüestions.

 

Preguem que col·laboreu en donar la màxima difusió a les societats i clubs de la ciutat de Barcelona per tal que els que estiguin interessats puguin assistir.

 

Podeu inscriure-us a través d'aquest enllaç: http://oficinadeclubsbarcelona.cat/inscriuret/  oficinadeclubsbarcelona.cat/inscriuret/


Mapa LocalitzacióComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar