Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

NOTA INFORMATIVA: MODIFICACIÓ DEL REGLAMENT DEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE BECADES 20152015NOTA INFORMATIVA: Modificació del reglament del Campionat d’Espanya de Becades 20152015

30/12/2015

La Federació Catalana de Caça informa que la Federació Espanyola ha modificat diversos articles del Reglament del Campionat d’Espanya de Becades 2015 que afecten al número de participants de la Federació Catalana (així com altres FF.AA.), passant dels 3 participants que tenia en els Campionats de 2013 i 2014, a 1 en el Campionat del 2015.

 

La modificació de l’article 2 del Reglament aplica el criteri general de “solidaritat” atorgant 1 participant per Autonomia, i només admet 1 participant més en el cas de tenir 5.000 llicències federatives, o be, 2 participants més en cas de tenir 10.000 llicències federatives.

 

Conseqüentment amb els canvis esmentats també s’ha deixat sense efecte l’exigència de l’acta del Campionat Autonòmic.

 

Aquestes modificacions perjudiquen als participants que tradicionalment tenia Catalunya doncs ara només n’hi haurà 1 en comptes dels 3 habituals.

 

Es desconeix quin òrgan de la RFEC ha modificat el Reglament doncs l’únic amb competència per fer-ho és la Comissió Delegada atès l’article 43 dels Estatuts.

 

S’informa que en el supòsit de confirmar-se que la modificació l’ha realitzat un òrgan que no està legitimat per fer-ho, aquesta Federació interposarà les reclamacions adients en defensa dels interessos del caçadors catalans.

 

 

Per tota la informació exposada anteriorment, la Federació Catalana de Caça ha convocat amb urgència una reunió amb el seu Comitè de Competicions el proper dilluns 4 de gener de 2016 a les 17:30 hores, per tal de gestionar aquest canvi en la normativa i les seves conseqüències pels representants catalans al Campionat d’Espanya i poder prendre les decisions pertinents, independentment de l’actuació del servei jurídic.

 

Adjuntem la normativa del Campionat d’Espanya de Becada 2015 enviada per la RFEC.

 

 

Barcelona, 30 de desembre de 2015.

FEDERACIO CATALANA DE CAÇANormativa Campionat d´Espanya de Becada 2015
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar