Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · BATUDES

NOVA BATUDA PER CAÇAR SENGLARS QUE CAUSEN DESTROSSES A L’HORTANova batuda per caçar senglars que causen destrosses a l’Horta

Un grup de caçadors va participar ahir en una batuda a la partida de Grenyana p er reduir el nombre de senglars a la zona. Oscar Mirón

13/03/2016
Es va fer ahir a la partida de Grenyana davant de la proliferació d’aquests animals

Un grup de caçadors va participar ahir en una batuda amb l’objectiu de reduir la xifra de senglars presents a l’Horta de Lleida que estan generant problemes en els cultius, per la qual cosa l’acció dels caçadors busca minimitzar els danys en l’agricultura. La batuda d’ahir, a la partida de Grenyana, no és puntual i la Federació de Caçadors de Lleida va assegurar ahir a SEGRE que en duen a terme algunes, fins que acaba el permís de caça de senglars (a finals de març), a les partides que formen l’Horta.    

 

La proliferació de senglars inquieta els agricultors de la zona i també els conductors, ja que els animals creuen a les carreteres i provoquen accidents de trànsit, amb dos sinistres de mitjana al dia a Lleida, tal com ha publicat SEGRE. En l’últim trimestre de l’any 2015, les carreteres lleidatanes van registrar un total de 188 accidents a causa d’animals, en la seua immensa majoria per senglars.    

 

A més d’accidents i danys en les explotacions agràries, aquests animals també han generat alarma al centre de la ciutat. En aquest sentit, el mes de desembre passat, un ramat va estar deambulant per l’avinguda Fleming, a prop del Camp d’Esports. L’augment de senglars ha portat a formar grups especials d’actuació de caça, especialment en zones on no s’acostuma a fer batudes.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar