Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FALCONERIA

EL SERVEI DE FALCONERIA DE L´AEROPORT DE BARCELONA-EL PRAT COMPLEIX 20 ANYSEl servei de falconeria de l´Aeroport de Barcelona-El Prat compleix 20 anys

28/04/2016

El servei de falconeria de l'Aeroport de Barcelona-El Prat acaba e fer 20 anys. Des que va començar a l'abril de 1996, ha estat treballant perquè les aus no interfereixin en les maniobres aeronàutiques.


En els seus inicis, l'equip estava format per 3 falconers i 10 falcons. Avui són 10 persones i 45 rapinyaires. Un servei que ha anat evolucionant en paral·lel al creixement de les instal·lacions aeroportuàries a Barcelona.


La falconeria és el mitjà més ecològic i eficaç perquè les aus evitin el cel de l'Aeroport de Barcelona-El Prat perquè, a diferència d'altres mètodes provats anteriorment, les aus mai s'adapten i sempre s'allunyen de la presència de falcons.


Dues dècades després, el Servei de control de fauna ha ampliat les seves funcions. Són falconers però també ornitòlegs i especialites en gestionar espècies i hàbitats, analitzar qualsevol situació i buscar solucions.

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar