Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

EL GRUP PARLAMENTARI CIUTADANS REP A LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇAEl grup parlamentari Ciutadans rep a la Federació Catalana de Caça

El grup parlamentari Ciutadans rep a la Federació Catalana de Caça

El grup parlamentari Ciutadans rep a la Federació Catalana de Caça

22/07/2016
El partit va mostrar interès per la problemàtica ocellaire i va escoltar les nostres reivindicacions

En el marc de les reunions que hem iniciat amb els diversos grups polítics amb representació al Parlament de Catalunya, ahir vàrem tenir el plaer de reunir-nos amb el Diputat del grup parlamentari de Ciutadans, el senyor F. Javier Domínguez.

 

A la reunió van ser-hi presents en representació de la Federació Catalana de Caça el seu president, el Sr. Sergio Sánchez, el representant ocellaire,  Sr. Mariano Mate i l’advocada de la Federació la Sra. Montserrat Romeo.

 

El Sr. Domínguez ens va rebre a la seu del partit de Segur de Calafell amb diversos regidors del partit, interessant-se per la tradició de concursos de cant ocellaires a Catalunya.

 

Des de la Federació destaquem que va ser una reunió molt positiva ja  que vàrem poder explicar la problemàtica que es viu actualment amb el col·lectiu ocellaire. El Sr. Domínguez va mostrar-se molt sensible a les nostres reivindicacions i es va comprometre a estudiar el dossier que se li va entregar i a buscar complicitats amb la resta de grups parlamentaris per defensar la nostra tradició centenària.

 

La Federació Catalana de Caça agraeix el interès i la sensibilitat del grup parlamentari Ciutadans cap als concursos ocellaires tradicionals de cant i els animem a defensar aquesta activitat centenària que practiquen milers de catalans en l’actualitat.

 

 

El grupo parlamentario Ciudadanos recibe a la Federación Catalana de Caza

 

El partido mostró interés por la problemática ocellaire y escuchó nuestras reivindicaciones  

 

En el marco de las reuniones que hemos iniciado con diversos grupos políticos con representación en el Parlamento de Catalunya, ayer tuvimos el placer de reunirnos con el Diputado del grupo parlamentario Ciudadanos, el señor F. Javier Domínguez.

 

En la reunión estuvieron presentes en representación de la Federación Catalana de Caza, su presidente el Sr. Sergio Sánchez, el representante ocellaire,  Sr. Mariano Mate y la abogada de la Federación la Sra. Montserrat Romeo.

 

El Sr. Domínguez nos recibió en la sede del partido de Segur de Calafell con diversos concejales del partido, interesándose por la tradición de concursos de canto ocellaires en Catalunya.

 

Desde la Federación destacamos que fue una reunión muy positiva ya que pudimos explicar la problemática que se vive actualmente con el colectivo ocellaire. El Sr. Domínguez se mostró muy sensible a nuestras reivindicaciones y se comprometió a estudiar el dossier que se le entregó y a buscar complicidades con el resto de grupos parlamentarios para defender nuestra tradición centenaria.

 

La Federación Catalana de Caza agradece el interés y la sensibilidad del grupo parlamentario Ciudadanos hacia los concursos ocellaires tradicionales de canto y los animamos a defender esta actividad centenaria que practican miles de catalanes en la actualidad.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar