Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LES ÀREES PRIVADES DE CAÇA DE TREMP ES REUNEIXEN AMB EL NOU GOVERNLes àrees privades de caça de Tremp es reuneixen amb el nou govern

24/07/2016
Aquest estiu es constituirà la nova junta

L'Ajuntament de Tremp ha celebrat aquesta setmana la primera reunió de la legislatura amb els propietaris de terrenys dintre de les àrees privades de caça de titularitat municipal. En el decurs de la sessió s'ha donat el vistiplau a l'estat de comptes, s'ha aprovat la gestió per a la temporada entrant i s'ha acordat renovar i adaptar els estatuts de funcionament d'aquest òrgan a la realitat actual.


Així mateix, s'ha acordat la renovació de la Junta amb els representants que escolliran els propietaris de cadascun dels antics termes municipals (Tremp, Gurp, Espluga de Serra, Sapeira, Fígols, Palau de Noguera i Suterranya) i durant el mes d'agost quedarà constituïda la nova Junta per poder resoldre qüestions de gestió de cara a la nova temporada de caça que comença al setembre.


L'alcalde de Tremp, Joan Ubach, considera important que els nous representants dels antics nuclis a la Junta siguin escollits pel col·lectiu de propietaris dels nuclis, ja que segons ha manifestat, "és una qüestió de confiança amb el col·lectiu i de democràcia".

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar