Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

VENIU AL VIII CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FALCONERIA D’AQUEST DIUMENGE!Veniu al VIII Campionat de Catalunya de Falconeria d’aquest diumenge!

Veniu al VIII Campionat de Catalunya de Falconeria d’aquest diumenge!

Veniu al VIII Campionat de Catalunya de Falconeria d’aquest diumenge!

Veniu al VIII Campionat de Catalunya de Falconeria d’aquest diumenge!

19/10/2016
Aquest proper diumenge 23 d’octubre es celebrarà el VIII Campionat de Catalunya de Falconeria a Alguaire, Lleida. Convidem a tothom a presenciar aquest fantàstic espectacle, considerat des de 2010 com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

Després d’un parell d’anys en els quals la província de Girona ha estat l’encarregada d’acollir aquest campionat, aquest 2016 la competició torna a Lleida, als extensos i espaiosos camps d’Alguaire que ja s’han utilitzat anteriorment amb molts bons resultats.

 

Les inscripcions, que ja s’han tancat, han assolit un rècord fins ara mai vist en aquesta competició, un total de 49 ocells inscrits. Les aus participaran en les modalitats de Sky Trial, Harris, Astors i l'exhibició de Petites Aus a partir de les 8 del diumenge i al llarg de tot el matí. 

 

Enguany, la Federació Catalana de Caça ha organitzat també un Curs de Jutges de Falconeria que impartirà el jutge Daniel Salas de Zaragoza, dissabte 22 d’octubre, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament d’Alguaire. I l’endemà diumenge, en el transcurs del Campionat de Catalunya de Falconeria, els alumnes faran les pràctiques corresponents.  

 

Els primers classificats d’Sky Trial, Harris i Astors s’enduran una emissora cortesia d’AYAMA Segutel i Captivemus SL TINYLOC i representaran a Catalunya en el Campionat d’Espanya del proper 3, 4, 5 i 6 de desembre a Osuna (Sevilla). A més a més, Salva Núñez ha preparat a mà unes caputxes per les aus.

 

No us perdeu aquest magnífic campionat! Us hi esperem a tots/es!

 

Per portar a terme aquest campionat hem comptat amb la col·laboració desinteressada de la Granja Cinegètica Ramírez, AYAMA, TINYLOC, Salva Núñez, l’Ajuntament d’Alguaire, la Societat de Caçadors Sant Fausto, la Representació Territorial de Lleida i la Consultoria Meteorològica Celsius. Gràcies a tots per la vostra ajuda.   

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar