Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER AL CAMPIONAT PROVINCIAL DE CAÇA DE LA BECADA A TREVILL-NAVÈSObertes les inscripcions per al Campionat Provincial de Caça de la Becada a Trevill-Navès

Obertes les inscripcions per al Campionat Provincial de Caça de la Becada a Trevill-Navès

04/11/2016
El dissabte 26 novembre tindrà lloc una nova edició del Campionat Provincial de Becada, organitzat per la R.T. de la FCC a Lleida, amb la col·laboració de la S.C. de Navès, el Consell Comarcal del Solsonès i l’Ajuntament de Navès

Tots els clubs interessats en participar en aquesta nova prova inclosa al calendari competitiu organitzat per la Federació Territorial de Caça de Lleida hauran de formalitzar la seva participació amb el seu representant, enviant el formulari degudament complimentat abans del dijous 24 de novembre.

 

La inscripció en aquest Provincial de Becada té un cost de 130 €, que inclou a més del concurs en la competició, l’esmorzar i el dinar de germanor –restaurant Serracanya-, que tindrà lloc al finalitzar la competició juntament amb el lliurament de trofeus, del caçador, el jutge i el president o persona delegada de la societat a la qual formi part el participant. Cal recordar que només es pot presentar un participant per societat de caçadors i que aquest ha de tenir la llicència federativa per l’entitat que representa en vigor. Per altra banda, el gos haurà de portar obligatòriament collar amb campana o bé dispositiu electrònic.

 

Tots els interessats en veure el terreny en el qual es desenvoluparà la prova hauran de trucar al número mòbil 608 790 014 del president de la societat de caçadors de Navès, el Sr. Jaume Argerich. La visita anticipada només es podrà realitzar el 20 de novembre.  Aquesta prova, es desenvoluparà a l’A.P.C. L-10.100 cedida per la Societat de Caçadors de Navès. El punt de trobada serà al coto intensiu Serracanya Paradís del Caçador veí de Navès, a les 7.30 hores.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar