Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

SANT MIQUEL DE CAMPMAJOR HA ACOLLIT AQUEST CAP DE SETMANA UNA ´CACERA DE LES DONES´Sant Miquel de Campmajor ha acollit aquest cap de setmana una ´Cacera de les dones´

07/11/2016
L’activitat, que se celebra cada any a un municipi diferent, ha reunit una quarantena de dones, que han participat junt amb la colla de Sant Miquel a la cacera del senglar

La “Cacera de les dones” és una trobada anual de dones caçadores de les comarques gironines i voltants. Enguany, la cita s’ha celebrat al Pla de l’Estany, concretament al municipi de Sant Miquel de Campmajor. De fet, la colla de caçadors d’aquest municipi ja compta amb un grup fix de quatre dones, però aquest diumenge el municipi n’ha acollit fins a una quarantena, vingudes de tota la província i també de Barcelona.

 

L’alcalde de Sant Miquel i cap de colla dels caçadors del municipi, Josep Fort, ha aclarit que la “Cacera de les dones” és una trobada de germanor en què s’agrupen dones per anar a caçar senglars, i no una “cacera de dones” com podria induir el nom de la proposta.

 

Bona acollida per part dels caçadors

 

La trobada ha tingut lloc aquest diumenge des de 2/4 de 7 del matí i va acabar amb un dinar. A primera hora es va fer el repartiment de parades o llocs estratègics on s’han de col·locar els diferents caçadors. Concretament, es van establir 72 parades, amb un total de 37 dones participants.

 

Era la primera vegada que Sant Miquel acollia una “Cacera de les dones” i, tot i que el temps no va acompanyar gaire, Fort ha fet un bon balanç de la jornada i ha agraït la bona acollida per part dels membres de la colla del municipi.

 

Pocs senglars

 

Pel que fa als resultats numèrics, en tota la jornada es van abatre 5 senglars, tot i que aquest no era l’objectiu final. L’alcalde de Sant Miquel ha detallat que en condicions normals aquest nombre hagués estat més alt, però el temps no va ajudar. A més, ha detallat que, tot i que els senglars continuen essent una plaga a la comarca, en aquests moments a Sant Miquel n'ha disminuït molt el nombre, ja que no hi troben menjar degut a la sequera.

 

La “Cacera de les dones” va acabar amb un dinar de germanor de tots els participants en un establiment de Sant Miquel.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar