Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

L’OLI I LA CAÇA, ESTRELLES A LA FIRA DE STA. CATERINAL’oli i la caça, estrelles a la Fira de Sta. Caterina

22/11/2013
El certamen d’Arbeca compta amb quasi 500 anys d’història

Arbeca celebra aquest cap de setmana una fira que té gairebé 500 anys i on trobareu tota mena d’activitats: parades de productes artesans, balls, exposicions, concursos, degustacions de l’oli i l’oliva arbequina... Paral·lelament, el mateix diumenge es du a terme la Fira del Gos Caçador, on es podran veure diferents races d’aquest animal i comprar complements de caça. El fet que la mostra es realitzi en aquest municipi de les Garrigues no és coincidència, ja que aquesta activitat compta amb una llarga tradició a la zona amb més de 5.500 hectàrees aptes per a la caça.
El programa d’actes de la fira arrenca ja divendres amb un recital poètic inspirat en Josep Vallverdú a càrrec de la Companyia Cassigalls. Pel que fa a dissabte, destaquen un espectacle de la companyia La Cremallera Teatre (17.00h), la presentació del llibre Pere Boldú, cooperativista (19.00h) o un tast de formatges (20.00h).
Finalment, pel que fa a diumenge, entre altres, tindran lloc tastos d’oli i d’olives, demostracions de doma de cavall, demostracions d’ensinistrament esportiu de gossos, concursos de bellesa canina.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar