OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

DOS PARTICIPANTS CATALANS CLASSIFICATS PER LA FINAL DEL 45È CAMPIONAT D’ESPANYA DE CAÇA MENOR

Dos participants catalans classificats per la Final del 45è Campionat d’Espanya de Caça Menor

26/11/2013
La Final es celebrarà a Quintanar de la Orden (Toledo) el 6 i 7 de desembre

El cap de setmana passat va tenir lloc, com a novetat d’aquest any, una Fase Semifinal del Campionat d’Espanya de Caça Menor amb gos. Aquesta competició classificatòria va dividir-se en dos proves. La de la zona nord, celebrada a Castillejo de Robledo (Soria) amb la participació de les Comunitats d’Aragó, Astúries, Cantàbria, Castella i Lleó, Catalunya, Euskadi, Galícia, Navarra i La Rioja, més David Pascual Blanco com a tercer classificat del Campionat d’Espanya de Caça Menor amb Gos 2012. I la de la zona Sud, celebrada a Cabezo de la Sal-Pinoso (Alacant) agrupant les Comunitats d’Andalusia, Castella La Manxa, Extremadura, Madrid, Múrcia i la Comunitat Valenciana, més José Manuel Fabregat Pitarch com a Subcampió d’Espanya de Caça Menor amb Gos 2012. Els vuit primers de cada una de les proves es classificaven per la Final del Campionat d’Espanya.

Dels quatre participants que representaven Catalunya, Sergi Rodríguez va assolir la segona posició i Alfonso del Sol la setena i d’aquesta manera tots dos passen a la Fase Final del Campionat. El guanyador de la prova de la zona nord va ser el navarrès Eusebio Pejenaute Pérez i el de la zona sud el valencià Francisco Vicente Romero Daras.

Des d’aquí felicitem per la seva actuació als participants que han representat Catalunya i desitgem tota la sort als dos classificats per la Final així com a les nostres participants femenines, Laia Sadurní i Eva Rius, que també estaran a Quintanar de la Orden, en el primer Campionat d’Espanya Femení de Caça Menor amb Gos.