Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

ES CELEBRA EL SEGON SORTEIG DE PERMISOS DE CAÇA MAJOR 2017Es celebra el segon sorteig de permisos de caça major 2017

10/03/2017
Enguany hem aconseguit repartir, entre el primer i el segon sorteig, un total de 107 permisos davant dels 30 de l’any passat. A partir d’avui divendres 10 de març, pengem la llista dels guanyadors a la pàgina web de la Federació Catalana de Caça.

Ahir dijous 9 de març a les 16 hores, va tenir lloc el segon Sorteig de Caça Major d’enguany a l’Edifici Escola Catalana de l'Esport (C/Sant Mateu, 27-37 Esplugues de Llobregat). L’acte, presidit pel president de la Federació Catalana de Caça, el senyor Sergio Sánchez i el responsable de competicions i caça major, el senyor Diego de la Torre, va començar puntualment i es va desenvolupar sense incidències.

 

En el primer sorteig es van repartir els primers permisos (31 concretament) que ens ha atorgat l'Administració en funció dels informes anuals de les direccions tècniques de les Reserves, per la caça de cérvol mascle i femella i cabirol femella ja que aquests s'havien d'executar en les properes setmanes. En aquest segon, es va fer el sorteig de la resta de permisos pendents (76):

 

13 permisos de daina mascle (RNC Alt Pallars)

26 permisos de daina femella (RNC Alt Pallars)

4 permisos de Cabirol mascle (RNC Alt Pallars)

1 permís de mufló mascle (RNC Alt Pallars)

3 permisos de mufló mascle (RNC Freser-Setcases)

2 permisos de mufló femella (RNC Alt Pallars)

10 permisos de mufló femella (RNC Freser- Setcases)

17 permisos d’isard (RNC Freser-Setcases)

 

D’aquest permisos, es va decidir atorgar un percentatge a joves menors de 21 anys, amb l’objectiu de fomentar la caça entre les noves generacions.

 

Properament, els guanyadors rebran una carta de la Federació Catalana de Caça on s’explica amb detall els passos que han de fer per rebre el permís. Si algun dels guanyadors no pot acceptar el permís per un motiu justificat, ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça info@federcat.com i notificar-ho amb la màxima celeritat per poder avisar a la persona de reserva el més aviat possible.   

 

A hores d’ara ja està publicada la llista dels agraciats a la pàgina web de la Federació Catalana de Caça www.federcat.com que està disponible per la seva consulta. Adjuntem el document tot seguit.Llista de guanyadors del segon sorteig de permisos de caça major 2017
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar