Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA I LA REAL FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE CAZA OBERTS AL DIÀLEGLa Federació Catalana de Caça i la Real Federación Española de Caza oberts al diàleg

La Federació Catalana de Caça i la Real Federación Española de Caza oberts al diàleg

La Federació Catalana de Caça i la Real Federación Española de Caza oberts al diàleg

13/03/2017
En una trobada el passat 10 de març, els presidents de la Federació Catalana de Caça i de la Real Federación Española de Caza juntament amb diversos membres de la Junta Directiva catalana van abordar la situació actual de les federacions.

Els presidents de la Real Federación Española de Caza (RFEC) –Ángel López Maraver- i de la Federació Catalana de Caça – Sergio Sánchez Mateu- van mantenir una reunió el divendres passat, amb el ferm propòsit d’arribar a una entesa entre totes les entitats federatives de l’àmbit cinegètic. A la cita també hi van assistir diversos membres de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Caça.

 

Els dos directius van coincidir en que la integració de totes les federacions autonòmiques en la RFEC és fonamental pel bon futur del col·lectiu federatiu i cinegètic. Els dos dirigents creuen necessari realitzar un esforç per part de tots per tal de recuperar la fortalesa i la bona imatge de la RFEC i del col·lectiu.

 

Per altra banda, membres de la Junta Directiva de la FCC, van traslladar al president de la RFEC certs problemes esportius i cinegètics que han d’abordar-se per part de les dos entitats federatives. Es va recalcar especialment la situació de la caça d’aquàtiques a Catalunya i la participació i representació dels esportistes en competicions d’àmbit estatal.

 

Reunions d’aquest tipus són indispensables per tornar a caminar tots junts. Objectiu compartit pels presidents de les dos institucions.   

 


 

La Federación Catalana de Caza y la Real Federación Española de Caza abiertos al dialogo

 

En un encuentro el pasado 10 de marzo, los presidentes de la Federación Catalana de Caza y de la Real Federación Española de Caza junto con diversos miembros de la Junta Directiva catalana abordaron la situación actual de las federaciones    

 

Los presidentes de la Real Federación Española de Caza (RFEC) – Ángel López Maraver- y de la Federación Catalana de Caza – Sergio Sánchez Mateu- mantuvieron una reunión el pasado viernes con el firme propósito de llegar a un entendimiento entre todas las entidades federativas del ámbito cinegético. A la cita también acudieron varios miembros de la Junta Directiva de la Federación Catalana de Caza.

 

Ambos directivos coincidieron en que la integración de todas las federaciones autonómicas en la RFEC es fundamental para el buen futuro del colectivo federativo y cinegético. Los dos dirigentes creen necesario realizar un esfuerzo por parte de todos para recuperar la fortaleza y la buena imagen de la RFEC y del colectivo.

 

Por otra parte, miembros de la Junta Directiva de la Federación Catalana de Caza trasladaron al presidente de la RFEC ciertos problemas deportivos y cinegéticos que han de abordarse por parte de ambas entidades federativas. Se hizo especial hincapié en la situación de la caza de acuáticas en Cataluña y la participación y representación de los deportistas en competiciones de ámbito estatal.

 

Reuniones de este tipo son fundamentales para volver a caminar todos juntos. Objetivo compartido por los presidentes de las dos instituciones.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar