Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FALCONERIA

ELS FALCONERS PRESENTS A LA DIADA POSA’T LA GORRA BALAGUER ORGANITZADA PER L’AFANOC AMB L’OBJECTIU D’AJUDAR A NENS I NENES AMB CÀNCEREls falconers presents a la diada Posa’t la gorra Balaguer organitzada per l’AFANOC amb l’objectiu d’ajudar a nens i nenes amb càncer

Nens pintant a l´stand dels falconers de la Federació Catalana de Caça a la diada Posa´t la gorra Balaguer

Nens i nenes van poder ser ben aprop de les aus rapinyaires dels falconers

Els falconers de la Federació Catalana de Caça al seu stand de la Fira dels Somnis a la diada Posa´t la gorra Balaguer

Participants a la diada Posa´t la gorra Balaguer s´interessen per l´au d´un falconer

Els assistents a la diada Posa´t la gorra Balaguer observen les aus

17/05/2017
L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya va celebrar el 7 de maig la diada Posa’t la gorra Balaguer que va ser un èxit. Els falconers de la Federació Catalana de Caça i les seves aus van tenir el seu espai a la Fira dels Somnis

El passat 7 de maig, Balaguer va convertir-se en l’alegre escenari d’una festa solidària multitudinària de la mà de l’AFANOC i la simbòlica diada Posa’t la gorra. La ciutat va viure una de les majors mobilitzacions de la història recent de la ciutat, amb l’agrupament d’unes 10.000 persones.

 

La diada va comptar amb múltiples activitats; ‘El mur i el bosc de la generositat’ on les més de 100 empreses patrocinadores, els 62 comerços on s’han venut gorres i els 140 establiments que han ofert regals pels sortejos han tingut el seu reconeixement; la ‘Nit dels famosos’, un espectacle amb l’assistència de 377 persones que optaven a un sorteig de 150 regals oferts per famosos; la 2a cursa Caminada de la gorra amb més de 5.630 inscrits; el ‘Bosc dels somnis’ creat gràcies a 48 centres educatius, 5 residències geriàtriques i 30 voluntàries; el ‘Dinar solidari’ que va tenir 600 comensals i finalment ‘La Fira dels somnis’ amb més de 130 tallers d’activitats lúdiques-eductives i més de 400 voluntaris, entre els quals un grup d’uns 12 falconers de les societats Falconers de Catalunya, Cetrería del Vallès, Falconers de les Comarques de Barcelona, GRUPFA i Falconers de Ponent que van portar 7 aus de diferents espècies (aligot de Harris, àguila daurada, astor, mussol bengalí i falcó sacre).  

 

Els nens i les nenes van poder pintar dibuixos d’aus rapinyaires, van escoltar les explicacions dels falconers sobre els seus animals, van veure diverses demostracions de vol i fins i tot van poder interactuar amb els ocells amb la supervisió dels falconers.    

 

L’organització va acabar el dia amb 7.316 gorres venudes i un total de 97.460 euros bruts recaptats i no podem estar més contents per l’èxit aconseguit i l’aportació del nostre granet de sorra en aquest objectiu solidari tan important.

 

No veu poder anar a Posa’t la gorra Balaguer? No us en vàreu assabentar però voleu col·laborar d’alguna manera?

 

No patiu, el dissabte 10 de juny el Posa’t la gorra a Tarragona celebraran la seva 15a edició a PortAventura Park! La gorra tindrà un cost de 20€ i inclou l'entrada a PortAventura Park el dia de la festa. Animeu-vos i contribuïu!

 

Volem mencionar especialment als falconers que van dedicar el seu diumenge a aquesta jornada i, una vegada més, van estar presents en un dia important per una bona causa.  

 

Gràcies per fer-ho possible.

 

Ara us toca a vosaltres! Poseu-vos la gorra!

 posatlagorrabalaguer.cat/
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar