Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA, EL DEPARTAMENT D’AGRICULTURA DE LA GENERALITAT I L’AJUNTAMENT DE SETCASES CELEBREN LA JORNADA TÈCNICA SOBRE BIOLOGIA, GESTIÓ I CAÇA DE L’ISARDLa Federació Catalana de Caça, el Departament d’Agricultura de la Generalitat i l’Ajuntament de Setcases celebren la Jornada tècnica sobre biologia, gestió i caça de l’isard

La Federació Catalana de Caça, el Departament d’Agricultura de la Generalitat i l’Ajuntament de Setcases celebren la Jornada tècnica sobre biologia, gestió i caça de l’isard

La Federació Catalana de Caça, el Departament d’Agricultura de la Generalitat i l’Ajuntament de Setcases celebren la Jornada tècnica sobre biologia, gestió i caça de l’isard

Jordi Ruiz i Josep Puigpinós donant la benvinguda i presentant la Jornada

Moment de la ponència de Ramon Fitó

Assistents a la Jornada

Foto de grup d´assistents, ponents i organitzadors de la Jornada

22/05/2017
El passat dissabte 20 de maig va celebrar-se la jornada tècnica sobre l’isard a Setcases amb un públic variat, molt interessat i molt participatiu, que va enriquir molt la trobada

La Federació Catalana de Caça i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya van organitzar de forma conjunta i amb l’inestimable col·laboració de l’ajuntament de Setcases, la Jornada Tècnica sobre la biologia, la gestió i la caça de l’isard que va celebrar-se amb èxit aquest dissabte passat 20 de maig.  L’Ajuntament de Setcases va ser un magnífic amfitrió de l’esdeveniment cedint les instal·lacions on van tenir lloc les ponències i convidant a tots els participants a un bon esmorzar per començar amb energia.

 

Jordi Ruiz Olmo, subdirector general d’Activitats Cinegètiques i Pesca Continental va ser present a l’acte en representació de la Generalitat de Catalunya a més a més de donar la benvinguda i fer la presentació de la jornada. Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça no va poder ser-hi perquè aquell mateix dia hi havia l’Assemblea de la Real Federación Española de Caza, però en el seu lloc va assistir-hi Josep Puigpinós, vicepresident de la Federació. L’alcalde de Setcases, Carlos Fernández Amer, va haver de disculpar la seva absència per una emergència personal. 

 

La Jornada va ser un èxit. Va desenvolupar-se seguint l’horari previst i els més de 50 assistents van mostrar-se molt interessats i satisfets amb els ponents i les ponències que es van anar succeint al llarg del dia. Tant va ser així que la participació del públic va convertir-se en un interessant i enriquidor col·loqui al final de la jornada que va resoldre molts dubtes, va respondre moltes preguntes i va aclarir moltes qüestions.

 

Entre els assistents s’hi comptaven des de caçadors molt experimentats a gent jove que està començant i tenia ganes de formar-se i tan la jornada com el boníssim dinar a Can Tiranda van fomentar la germanor i l’intercanvi d’experiències entre els participants. 

 

Per acabar la jornada, es va fer el sorteig entre els assistents menors de 25 anys, d’un permís de caça d’un isard a la RNC de Freser-Setcases, apartat expressament d’entre els permisos cedits a la Federació Catalana de Caça, en el qual va resultar agraciat el jove Ramon Cases Jou.

 

La Federació Catalana de Caça aposta per Jornades com aquesta, que contribueixen a incrementar els coneixements dels caçadors i fomenten la relació i comunicació entre els gestors dels espais naturals, els científics i els caçadors, contribuint cada vegada més a una caça més ètica i sostenible.

 

Estem per tant molt agraïts a tots els assistents, a més a més de a l’organització i als fantàstics ponents, per mostrar-se inquiets, participatius, implicats i àvids de coneixement. Que aquestes ganes d’aprendre i millorar no defalleixin mai!   

 


 

La Federación Catalana de Caza, el Departamento de Agricultura de la Generalitat y el Ayuntamiento de Setcases celebran la Jornada técnica sobre biología, gestión y caza del rebeco

 

El pasado sábado 20 de mayo se celebró la jornada técnica sobre el rebeco en Setcases (Girona) con un público variado, muy interesado y muy participativo, que enriqueció mucho el encuentro   

 

La Federación Catalana de Caza y el Departamento de Agricultura, Ganadería, Pesca y Alimentación de la Generalitat de Catalunya organizaron de forma conjunta y con la inestimable colaboración del ayuntamiento de Setcases, la Jornada Técnica sobre la biología, la gestión y la caza del rebeco que se celebró con éxito este sábado pasado 20 de mayo.  El ayuntamiento de Setcases fue un magnífico anfitrión del acontecimiento cediendo las instalaciones donde tuvieron lugar las ponencias e invitando a todos los participantes a un buen desayuno para empezar con energía.

 

Jordi Ruiz Olmo, subdirector general de Actividades Cinegéticas y Pesca Continental estuvo presente en el acto en representación de la Generalitat de Catalunya además de dar la bienvenida y hacer a la presentación de la jornada. Sergio Sánchez, presidente de la Federación Catalana de Caza no pudo estar porque ese mismo día había la Asamblea de la Real Federación Española de Caza, pero en su lugar acudió Josep Puigpinós, vicepresidente de la Federación. El alcalde de Setcases, Carlos Fernández Amer, tuvo que disculpar su ausencia por una emergencia personal. 

 

La Jornada fue un éxito. Se desarrolló siguiendo el horario previsto y los más de 50 asistentes se mostraron muy interesados y satisfechos con los ponentes y las ponencias que se sucedieron a lo largo del día. Tanto fue así, que la participación del público se convirtió en un interesante y enriquecedor coloquio al final de la jornada que resolvió muchas dudas, respondió muchas preguntas y aclaró muchas cuestiones.

 

Entre los asistentes había desde cazadores muy experimentados hasta gente joven que está empezando y tienen ganas de formarse y tanto en la jornada como en la riquísima comida en Can Tiranda se fomentó la fraternidad y el intercambio de experiencias entre los participantes. 

 

Para terminar la jornada, se hizo el sorteo entre los asistentes menores de 25 años, de un permiso de caza de un rebeco en la RNC de Freser-Setcases, apartado expresamente de entre los permisos cedidos a la Federación Catalana de Caza, en el cual resultó agraciado el joven Ramon Cases Jou.

 

La Federación Catalana de Caza apuesta por Jornadas como esta, que ayudan  a incrementar los conocimientos de los cazadores y fomentan la relación y comunicación entre los gestores de los espacios naturales, los científicos y los cazadores, contribuyendo cada vez más a una caza más ética y sostenible.

 

Estamos por tanto muy agradecidos a todos los asistentes, además de a la organización y a los fantásticos ponentes, por mostrarse inquietos, participativos, implicados y ávidos de conocimientos. ¡Que estas ganas de aprender y mejorar no desfallezcan nunca!   

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar