Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CAÇA MENOR AMB GOS CELEBRAT AMB ÈXIT A PINELL DE BRAI (TERRES DE L’EBRE)El Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos celebrat amb èxit a Pinell de Brai (Terres de l’Ebre)

El Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos celebrat amb èxit a Pinell de Brai (Terres de l’Ebre)

El Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos celebrat amb èxit a Pinell de Brai (Terres de l’Ebre)

El Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos celebrat amb èxit a Pinell de Brai (Terres de l’Ebre)

El Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos celebrat amb èxit a Pinell de Brai (Terres de l’Ebre)

El Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos celebrat amb èxit a Pinell de Brai (Terres de l’Ebre)

13/11/2017
Eugeni Sanfeliu (Lleida), Oscar Domínguez (Girona) i Raul Rodríguez (Barcelona) van pujar per aquest ordre al podi masculí. Gloria Álvarez (Girona), Laia Sadurní (Barcelona) i Marta Giménez (Lleida) va ser els noms del podi femení.

Aquest passat dissabte, 11 de novembre, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos a Pinell de Brai (Terres de l’Ebre).  

 

La trobada va ser a les 8:00 del matí i després del pertinent sorteig, organització i explicacions habituals es va donar inici al campionat sobre les 9:00h. Transcorregudes les primeres dos hores i mitja, els participants que ho volguessin ja podien començar a entrar a control. Les 14:00 es va establir com a hora màxima per l’entrada de l’últim participant. 

 

El campionat va transcórrer amb normalitat i sense incidents. Tan sols es va haver de gestionar una reclamació feta al mateix camp que el jurat i responsables de la prova van solucionar ràpidament escoltant els jutges que acompanyaven als participants implicats i que no va tenir més importància.

 

El temps assolellat va ser benvolent amb els participants, que van passar fred a primera hora del matí però van poder escalfar-se amb el sol del migdia que va deixar unes temperatures mols suaus. El vedat va agradar a tothom, malgrat la seva duresa, amb més zones de muntanya que camps i les perdius, cedides per El Faisà d’or van tenir un comportament fantàstic i van volar molt bé.  

 

Eugeni Sanfeliu va ser el campió d’enguany amb la seva pointer Caty, que va abatre 8 perdius aconseguint 4.400 punts. Oscar Domínguez i la seva pointer Laica va quedar segon amb 6 perdius i 3.300 punts. Raul Rodríguez i la setter Bala van abatre 5 perdius i van aconseguir 2.750 punt i el tercer lloc. També hem de fer menció al quart lloc de Toni Farre i la seva drathaar Yola que amb 5 perdius i 2.750 (però entrant més tard que Rodríguez) van classificar-se per anar al Campionat d’Espanya.

 

Gloria Àlvarez amb la pointer Xena i Laia Sadurní amb Coloma van fer una perdiu cada una, però la Gloria va entrar abans al control i va aconseguir la primera plaça, totes dues però aniràn classificades al Campionat d’Espanya.

 

Després de l’entrega de premis, on el president de la Federació Catalana de Caça, Sergio Sánchez va repartir trofeus i medalles, tothom va dirigir-se al restaurant per gaudir d’un merescut dinar de germanor.

 

Com sempre, ens agradaria fer una menció a totes les persones i empreses col·laboradores. La Representació Territorial de les Terres de l’Ebre (especialment el seu responsable de competicions, Ramon Forne i Anna Adell) van estar molt presents en la planificació i organització del Campionat des del principi i volem agrair la seva feina juntament amb la Societat de Caçadors de Pinell de Brai que van ser presents i ajudant en tot moment el dia del campionat.

 

També volem mencionar l’Ajuntament de Pinell de Brai, i agrair la presència de la Sra. Eva Amposta Serres, tinent d'alcalde del municipi que ara mateix actua com a alcaldessa i del Sr. Ricard Vallespí Montagut, regidor de Medi Ambient.

 

També volem mencionar com a col·laboradors a El faisà d’or, Chiruca, Canille, l’Armeria Naturesport, l’Armeria Descarrega i el restaurant Àngel. 

 

Gràcies per ajudar-nos, entre tots, a fer possible aquest campionat.

 


 

El Campeonato de Cataluña de Caza Menor con perro celebrado con éxito en Pinell de Brai (Terres de l’Ebre)    

 

Eugeni Sanfeliu (Lleida), Oscar Domínguez (Girona) y Raul Rodríguez (Barcelona) subieron por este orden al podio masculino. Gloria Álvarez  (Girona), Laia Sadurní (Barcelona) y Marta Giménez (Lleida) fueron los nombres del podio femenino.           

 

Este pasado sábado, 11 de noviembre, se celebró el Campeonato de Cataluña de Caza Menor con perro en Pinell de Brai (Terres de l’Ebre).  

 

El encuentro fue a las 8:00 de la mañana y después del pertinente sorteo, organización y explicaciones habituales se dio inicio al campeonato sobre las 9:00h. Transcurridas las primeras dos horas y media, los participantes que así lo quisieran podían empezar a entrar en el control. Las 14:00 se estableció como hora máxima para la entrada del último participante.  

 

El campeonato transcurrió con normalidad y sin incidentes. Sólo se tuvo que gestionar una reclamación hecha en el mismo campo que el jurado y los responsables de la prueba solucionaron rápidamente escuchando los jueces que acompañaban a los participantes implicados y que no tuvo más importancia.

 

El tiempo soleado fue benevolente con los participantes, que pasaron frío a primera hora de la mañana pero que pudieron calentarse con el sol de mediodía que dejó unas temperaturas muy suaves. El coto fue del agrado de todo el mundo a pesar de su dureza, con más zonas de montaña que campos y las perdices, cedidas por el Faisà d’Or, tuvieron un comportamiento fantástico y volaron muy bien.  

 

Eugeni Sanfeliu fue el campeón de este año con su pointer Caty, que abatió 8 perdices consiguiendo con ellas 4.400 puntos. Oscar Domínguez y su pointer Laica quedaron segundos con 6 perdices y 3.300 puntos. Raul Rodríguez y su setter Bala abatieron 5 perdices y consiguieron 2.750 puntos y el tercer puesto. También tenemos que mencionar la cuarta posición de Toni Farre y su drathaar Yola que con 5 perdices y 2.750 puntos (pero entrando más tarde que Rodríguez) se clasificó junto con los tres primeros para ir al Campeonato de España.

 

Gloria Alvarez con la pointer Xena y Laia Sadurní con Coloma hicieron una perdiz cada una pero Gloria entró antes en el control y consiguió la primera plaza. Ambas irán clasificadas al Campeonato de España.

 

Después de la entrega de premios, dónde el presidente de la Federación Catalana de Caza, Sergio Sánchez, repartió trofeos y medallas, todo el mundo se dirigió al restaurante para disfrutar de una merecida comida.

 

Como siempre, nos gustaría hacer una mención a todas las personas y empresas colaboradoras. La Representación Territorial de las Terres de l’Ebre (especialmente su responsable de competiciones, Ramon Forne y Anna Adell) estuvieron muy presentes en la planificación y organización del Campeonato desde el principio y queremos agradecer su trabajo junto con la Sociedad de Cazadores de Pinell de Brai que estuvieron presentes y ayudando en todo momento el día del Campeonato.  

 

También queremos mencionar el Ayuntamiento de Pinell de Brai y agradecer la presencia de la Sra. Eva Amposta Serres, teniente de alcalde del municipio que ahora mismo actua como alcaldesa y del Sr. Ricard Vallespí Montagut, regidor de Medio Ambiente.

 

También queremos mencionar como colaboradores a El faisà d’or, Chiruca, Canille, la Armería Naturesport, la Armería Descarrega y el restaurante Àngel.  

 

Gracias por ayudarnos a hacer posible este campeonato.Classificació Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos 2017
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar