Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FALCONERIA

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA ES REUNEIX AMB ELS FALCONERSLa Federació Catalana de Caça es reuneix amb els falconers

La Federació Catalana de Caça es reuneix amb els falconers

23/11/2017
Divendres passat va haver-hi reunió amb els responsables de falconeria. Després dels problemes dels últims campionats, on l’altíssima participació havia desbordat la previsió de l’organització, calia trobar una nova manera d’afrontar els futurs campionats

Divendres passat, en el marc de les reunions que la federació vol mantenir amb totes les modalitats de competició de caça, es va celebrar una reunió amb els responsables de falconeria. A la reunió, hi van ser presents Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça, Diego de la Torre, responsable de competicions de la Federació Catalana de Caça, Dani Jiménez, delegat de Falconeria de la Federació Catalana de Caça, Imma Fernández presidenta de Cetrería siglo XXI, Jordi Ares president de Falconers de Catalunya, Jordi Roy president de Grupfa, Roberto Pérez president de Cetrería el Valles i Juan Manuel Martínez (juntament amb el seu fill Daniel Martínez) president de Falconers de les Comarques de Barcelona.

 

En la reunió es va parlar dels dos últims Campionats de Catalunya per revisar i afrontar les mancances i els errors que s’havien produït i estudiar maneres de millorar en la previsió, organització i gestió d’un Campionat que no para de créixer. Es van marcar unes línies a seguir de cara als propers Campionats de Catalunya de Falconeria i també es van abordar les tasques i funcions de la figura del delegat.

 

Des de la Federació Catalana de Caça es vol agrair especialment l’assistència dels/de les presidents/es de les Societats Falconeres que demostren així, una vegada més, la seva implicació en aquest art mil·lenari. Estem compromesos en mantenir viu i millorar un dels campionats més impressionants que organitzem i cal adaptar-lo a l’elevada participació que s’ha registrat els últims anys. 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar