Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · GASTRONOMIA

UNA DÈCADA DE GASTRONOMIA VALLESANA DEDICADA A LA CAÇA I LA TÒFONA A CAN FEUUna dècada de gastronomia vallesana dedicada a la caça i la tòfona a Can Feu

06/02/2018
S´ofereixen carns de cérvol, perdiu, faisà i de llebre, combinats amb productes 100% vallesans

A partir d’aquest dimarts i fins al 17 de febrer se celebren deu anys de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de Caça i Tòfona, úniques al Vallès Occidental. En el marc d’aquest esdeveniment, el restaurant Can Feu oferirà el seu ventalls de carns de cérvol, perdiu, faisà i de llebre, amb un menú degustació de vuit plats i les postres.  

El menú combina les carns de cacera del centre d’Espanya, amb productes de proximitat com la col d’hivern del Parc Agrari de Sabadell, la mongeta del ganxet D.O.P. de Can Casamada de Castellar del Vallès, el cigró menut del Vallès, la gallina del Solsonès, la mel de la Terra Alta, l’oli extra verge de Lleida o el vinagre del Penedès, entre d’altres.

El xef del restaurant familiar, fundat l’any 1970 i recomanat a la Guia Michelin, Josep Maria Villagrasa, ha destacat que el Vallès és “eminentment industrial, sense un entorn natural d’alta muntanya i on tampoc hi ha tradició de cuinar peces de caça” i ha assegurat que es tracta “d’un repte culinari”, ja que requereix d’una llarga elaboració.
 
A més de la carn, també la tòfona serà protagonista, “treballem amb la d’Osona, de molta qualitat”, ha subratllat Villagrasa. “És el moment de més fred i la carn de caça i la tòfona fan un bon matrimoni, ideal per aquesta època”, ha finalitzat.www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/16244/decada/gastronomia/vallesana/dedicada/caca/tofona/can/feu
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar