Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE EL PLA PILOT DE PREVENCIÓ I MITIGACIÓ DELS DANYS PRODUÏTS PEL CONILL A LA COMARCA DEL SEGRIÀReunió informativa sobre el Pla pilot de prevenció i mitigació dels danys produïts pel conill a la comarca del Segrià

23/02/2018
En el decurs d’aquesta trobada es presentarà la proposta de l’esmentat Pla, se’n crearà la comissió tècnica de seguiment, a banda d’abordar també el resultat dels censos de conill, i la valoració de declaració d’Emergència cinegètica, entre altres.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha convocat per al proper dilluns, 26 de febrer, a les 10:30 hores, una  reunió informativa sobre el Pla pilot de prevenció i mitigació dels danys produïts pel conill a la comarca del Segrià, que se celebrarà a la Sala d’actes de la seva seu a Lleida.  

 

En el decurs d’aquesta trobada es presentarà la proposta de l’esmentat Pla, se’n crearà la comissió tècnica de seguiment, a banda d’abordar també el resultat dels censos de conill, i la valoració de declaració d’Emergència cinegètica, entre altres.  

 

Aquest Pla pilot s’emmarca en el Pla de prevenció de danys impulsat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Es tracta d’una sèrie de mesures i accions que s’estan portant a terme per establir un nou marc legal, administratiu i operatiu, per tal de fer front als nous reptes que generen els elevats nivells poblacionals que han assolit diverses espècies cinegètiques.  Així, l’objectiu  és prevenir i controlar de forma eficient i sostenible els riscos i danys que generen. El Desenvolupament de plans pilot de prevenció i mitigació dels danys a comarques amb problemàtiques específiques com la del conill al Segrià,  és bàsic per poder equilibrar determinades poblacions de fauna cinegètica.

 

26-02-2018 10.30 | Departament d´Agricultura (c. Camp de Mart, 35) | Lleida (Segrià) | Lleida El director dels Serveis Territorials d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Ferran de Noguuera, asssistirà a la reunió informativa sobre el Pla pilot de prevenció i mitigació dels danys produïts pel conill a la comarca del Segrià.premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/convocatoriavw/134816/ca/reunio-informativa-pilot-prevencio-mitigacio-danys-produits-pel-conill-comarca-segria.do
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar