Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA SORTEJA 29 PERMISOS SELECTIUS A LA RESERVA NACIONAL DE CAÇA DE FRESER-SETCASESLa Federació Catalana de Caça sorteja 29 permisos selectius a la Reserva Nacional de Caça de Freser-Setcases

12/03/2018
Els permisos concedits són 16 selectius d´isard, 8 selectius de mufló femella i 5 selectius de mufló mascle

La Federació Catalana de Caça segueix treballant per oferir el màxim nombre possible de sortejos de caça major als seus federats.

 

Després dels sortejos dirigits a promocionar la caça entre els joves i les dones que han tingut lloc a principis d'any, ja tocava un sorteig per al conjunt de federats. 

 

Convoquem per dijous 22 de març a les 16:00 hores un sorteig de 29 permisos selectius (16 d'isard, 8 de mufló femella i 5 de mufló mascle). El sorteig es farà a l’oficina de la Federació Catalana de Caça (Rambla Guipúscoa, 23-25 3r C Barcelona) i serà públic, tots/es aquells/es que vulguin i/o puguin poden venir a presenciar-lo.

 

Tan aviat com ens sigui possible, publicarem a la nostra pàgina web (www.federcat.com) i xarxes socials la llista d’agraciats i ens posarem en contacte amb ells per això cal assegurar-se de posar a la sol·licitud un telèfon i correu electrònic que funcionin bé i es consultin habitualment. 

 

SI VOLEU PARTICIPAR AL SORTEIG OMPLIU I ENVIEU LA SOL·LICITUD SEGUINT L'ENLLAÇ QUE ADJUNTEM TOT SEGUIT.www.federcat.com/sorteig-casa-major.php
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar