Notícia històrica · CAMPIONATS

ALTA PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE COMPAK SPORTING

Alta participació al Campionat de Catalunya de Compak Sporting

11/04/2018
El passat diumenge 8 d’abril va celebrar-se el Campionat de Catalunya de Compak Sporting a Nora Alcoletge (Lleida)

Els amants del tir al plat van trobar-se el passat diumenge 8 d’abril a Alcoletge (Lleida) per participar al Campionat de Catalunya.

La competició va comptar amb una altíssima participació de 73 tiradors. Malauradament, la intensa pluja va provocar aturades en alguns moments per tal de poder arreglar les màquines quan calia, però es va poder seguir endavant amb la tirada fins a acabar la competició.

La tirada va ser molt competida i ajustada i va caldre desempatar entre Javier Ortiz i Alejandro Sanchez amb 94 punts, entre Àngel Ballesté i Edgar Bosch empatats a 93 punts i entre Xavier Lozano i Albert Carrillo amb 89 punts.

Finalment, els ja habituals i experimentats tiradors, Javier Ortiz, Alejandro Sanchez, i Angel Ballesté van ocupar el primer, segon i tercer lloc del podi català. Seran ells, més el quart classificat com a reserva, Edgar Bosch, els que es desplaçaran a Calahorra (La Rioja) per participar al Campionat d’Espanya de Compak Sporting que està previst pel 15, 16 i 17 de juny.

Per categories, Amor Giménez va endur-se el trofeu de Dames, Joan Badia va quedar primer de Veterans, Tomàs Serrano de Super Veterans i Robert Mangues de Juniors.

Volem donar les gràcies al participants, que ens van transmetre la seva satisfacció per el desenvolupament del campionat (malgrat els inconvenients de la pluja), a la Representació Territorial de Lleida, als responsables del camp de tir de la Nora d’Alcoletge i a Gamo, que va oferir un obsequi als campions.

Consulteu la classificació general tot seguit.