Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

UNA NOVA SOCIETAT DE CAÇA DE GUARDIOLA IMPULSA LA CREACIÓ D’UNA ÀREA PRIVADAUna nova societat de caça de Guardiola impulsa la creació d’una àrea privada

05/05/2018
La zona està situada a la Coma, Vilella i l’Espelt, i ocupa una superfície de 500 hectàrees

El departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha publicat l’anunci oficial de l’obertura de l’expedient per a la creació d’una nova àrea privada de caça al terme de Guardiola de Berguedà.

La sol·licitud per a la creació de la nova zona de caça l’ha fet Alejandro Tristante en nom de la nova societat de caçadors local de Sant Marc, creada fa pocs mesos arran d’una escissió de la societat Els Isards. L’expedient oficial és ara a informació pública i es pot consultar a les dependències de l’ajuntament, que també l’ha fet públic a través del seu portal web. Durant el temps d’exposició, de vint dies, s’hi poden presentar al·legacions.

Alejandro Tristante ha explicat que la nova àrea privada de caça disposa de l’acord dels propietaris dels terrenys, per la qual cosa ha apuntat que «en principi no hi ha d’haver cap impediment perquè pugui entrar en funcionament la pròxima temporada de caça». La temporada s’inicia el 15 de setembre. La nova àrea privada fa unes 500 hectàrees i està situada a la zona de Vilella, la Coma i l’Espelt. En aquest espai la Societat de Caçadors Sant Marc hi caçarà isards, cabirols i senglars, principalment. L’entitat la formen dotze persones encapçalades pel mateix Tristante, que havia estat president de la societat Els Isards durant deu anys. Tristante ha explicat que, al seu parer, la creació de la nova àrea de caça serà beneficiosa per al municipi, amb una activitat cinegètica equilibrada, segons ha remarcat.

L’anunci de l’obertura de l’expedient i el període d’exposició pública ha estat publicat per l’oficina dels Serveis Territorials a la Catalunya Central, amb seu a Vic.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar