Notícia històrica · CAMPIONATS

ÀNGEL BALLESTÉ CAMPIÓ DE CATALUNYA DE RECORREGUTS DE CAÇA

Àngel Ballesté campió de Catalunya de Recorreguts de Caça

10/07/2019
El campionat català va celebrar-se aquest passat diumenge 7 de juliol a la Finca El Pascol de Caldes de Montbui (Barcelona)

Ni més ni menys que 84 tiradors van disputar-se el Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça el passat diumenge, 7 de juliol, a la Finca El Pascol de Caldes de Montbui (Barcelona).

El Campionat va desenvolupar-se sense incidències però malauradament, els tiradors i tiradores, els jutges i l’organització van haver suportar altíssimes temperatures. Malgrat que la calor estava prevista i hi havia aigua per tothom, es va fer feixuc competir amb la calorada.

Àngel Ballesté i Xavier Rodríguez van haver de desempatar per la primera posició de la classificació general, emportant-se el primer la medalla d’or. Xavier Rodríguez va quedar segon, seguit d’Edgar Bosch i Alejandro Sanchez. I seran ells els classificats per constituir l’equip català al Campionat d’Espanya de Recorreguts de Caça que es celebrarà a Oristà (Barcelona) el proper 26, 27 i 28 de juliol.

En la categoria de Dames, Amor Giménez va quedar primera, seguida de Mònica Schmid i Eva Martínez, que es va endur l’escopeta Beretta sortejada entre els participants després de la competició.

En la categoria dels més joves, Toni Sala, Antoni Cambra i David Garci van pujar al podi per aquest ordre.

Els Master també van haver de desempatar pel primer lloc, Josep Roura va endur-se l’or davant de Rafael Rueda que va quedar segon, seguit de Josep Esclusa.

En veterans, el podi ha estat per Joan Badia, Marcelo Clavero i Josep Moner.

En la categoria A, els habituals, Àngel Ballesté (1r), Edgar Bosch (2n) i Alejandro Sanchez (3r). En la categoria B, van pujar al podi Xavi Rodríguez (1r), Ivan Marín (2n) i Xavi Ortiz (3r). I els campions de la categoria C, van ser, per aquest ordre, Robert Simó, Xavi Lozano i Juan Rodríguez.

Volem agrair molt especialment la feina i l’esforç dels jutges, per treballar durament malgrat el sol i la calor. També a la Finca el Pascol, per posar a la nostra disposició les seves instal·lacions i per col·laborar en tot moment amb l’organització del Campionat.

També volem agrair a Benelli, Saga, Tir Sports i Iberzone la seva col·laboració. El/la campió/na de cada categoria rebrà una samarreta gràcies a la gentilesa de Iberzone.

Si no vau tenir la sort de quedar primers, podeu entrar a la web de Iberzone que hi ha rebaixes i tots els federats compteu amb descomptes exclusius!

Àngel Ballesté campeón de Cataluña de Recorridos de Caza

El campeonato catalán se celebró éste pasado domingo 7 de julio en la Finca El Pascol de Caldes de Montbui (Barcelona)

Ni más ni menos que 84 tiradores se disputaron el Campeonato de Cataluña de Recorridos de Caza el pasado domingo, 7 de julio, en la Finca El Pascol de Caldes de Montbui (Barcelona).

El Campeonato se desarrolló sin incidencias pero desgraciadamente los tiradores y tiradoras, los jueces y la organización tuvieron que soportar altísimas temperaturas. A pesar de que el calor ya estaba previsto y había agua para todo el mundo, se hizo pesado competir con el calor.

Àngel Ballesté y Xavier Rodríguez tuvieron que desempatar por la primera posición de la clasificación general, consiguiendo el primero la medalla de oro. Xavier Rodríguez quedó segundo, seguido de Edgar Bosch y Alejandro Sanchez. I serán ellos los clasificados para constituir el equipo catalán en el Campeonato de España de Recorridos de Caza que se celebrará en Orista (Barcelona) el próximo 26, 27 y 28 de julio.

En la categoría de Damas, Amor Giménez quedó primera, seguida de Mònica Schmid y Eva Martínez, que se llevó la escopeta Beretta sorteada entre los participantes después de la competición.

En la categoría de los más jóvenes, Toni Sala, Antoni Cambra y David Garci subieron al podio por este orden.

Los Máster también tuvieron que desempatar por el primer puesto, Josep Roura se llevó el oro delante de Rafael Rueda que quedó segundo, seguido de Josep Esclusa.

En veteranos, el podio fue para Joan Badia, Marcelo Clavero y Josep Moner.

En la categoría A, los habituales, Àngel Ballesté (1r), Edgar Bosch (2n) y Alejandro Sanchez (3r). En la categoría B, subieron al podio Xavi Rodríguez (1r), Ivan Marín (2n) y Xavi Ortiz (3r). Y los campeones de la categoría C, fueron, por este orden, Robert Simó, Xavi Lozano y Juan Rodríguez.

Queremos agradecer muy especialmente el trabajo y el esfuerzo de los jueces, por desempeñar su tarea a pesar del sol y el calor. También a la Finca el Pascol, por poner a nuestra disposición sus instalaciones y por colaborar en todo momento con la organización del Campeonato.

También queremos agradecer a Benelli, Saga, Tir Sports e Iberzone su colaboración. El/la campeón/a de cada categoría recibirá una camiseta gracias a la gentileza de Iberzone.

Si no tuvisteis la suerte de quedar primeros, podéis entrar en la web de Iberzone que hay rebajas y todos los federados contáis con descuentos exclusivos!