Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

PUBLIQUEM LA LLISTA DELS GUANYADORS/ES DEL SORTEIG DE PERMISOS DE MUFLÓ MASCLE I ISARD SELECTIUS A LA RNC DE FRESER- SETCASESPubliquem la llista dels guanyadors/es del sorteig de permisos de mufló mascle i isard selectius a la RNC de Freser- Setcases

21/02/2020
Aquest sorteig s´ha celebrat amb rècord de participació: més de 500 sol·licituds vàlides! Moltes gràcies i enhorabona als agraciats!

Avui divendres, 21 de febrer, s’ha celebrat el sorteig de permisos de mufló mascle i isard selectius, amb un rècord mai vist de participants: 512 sol·licituds vàlides per als permisos de mufló mascle (l’any passat en van ser 336) i  514 sol·licituds vàlides per als isards selectius (l’any passat en van ser 356).

 

En aquesta ocasió, s’han sortejat 26 permisos d'isard selectiu, 10 més que l’any passat, i 5 de mufló mascle, els mateixos que en el sorteig anterior.

 

Volem donar les gràcies a tots els federats i federades per aquesta altissima participació i us desitgem que hagueu tingut sort.

 

Preguem que si heu estat agraciat, estigueu atents al vostre correu electrònic perquè properament ens posarem en contacte amb tots vosaltres.

 

Adjuntem el llistat dels agraciats.Llista de guanyadors/es del sorteig de caça major a la RNC de Freser-Setcases 2020
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar