Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · IMPORTANT

SEGUINT LES INDICACIONS DE LA SECRETARIA GENERAL DE L’ESPORT I DE L’ACTIVITAT FÍSICA EN RELACIÓ A L’AFECTACIÓ DEL COVID-19 LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA ANUL·LA TOTES LES ACTIVITATS PREVISTES ELS PROPERS 15 DIESFederació Catalana de Caça 12/03/2020
Passats aquests 15 dies, informarem de nou, en funció de les indicacions que transmeti la Generalitat de Catalunya

En base a les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc del dimecres 11 de març, en la qual el Govern ha comunicat que a Catalunya s’ha passat d’una fase de prealerta a fase d’alerta de manera preventiva, i seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) la Federació Catalana de Caça anul·la totes les activitats i competicions previstes dels propers 15 dies (això inclou l'anul·lació de la Batuda prevista per aquest dissabte 14 de març).

 

A totes les societats de caça federades:

 

Volem aclarir diversos punts en relació a l’afectació del COVID-19 d’acord amb els dubtes que ens esteu fent arribar.

 

  1. La Federació Catalana de Caça i les seves Representacions Territorials anul·len totes les activitats i competicions organitzades per aquests institució, previstes pels propers 15 dies.
  2. L’activitat de la caça en si mateixa no ha estat prohibida a dia d’avui, però us demanem que considereu els següents aspectes:

 

  • L’edat mitjana dels caçadors és, en general, elevada i són les persones grans les més vulnerables en cas de contagi

 

  • Ser jove o estar fora de la població de risc no treu que puguem estar en contacte amb població més vulnerable

 

  • A determinades modalitats de caça, se solen agrupar persones de diferents procedències en un sol espai reduït (esmorzar, repartiment de postures, dinar, etc.)                                                                    

 

Tenint en compte aquest punts, una vegada més, apel·lem a la vostra responsabilitat i a actuar amb la màxima precaució i prevenció, seguint sempre els consells i recomanacions de seguretat i sanitaris dels organisme oficials evitant durant aquests dies, en la mesura de les vostres possibilitats, participar i/o organitzar com a col·lectiu activitats que puguin posar en risc la vostra salut o la de les persones que us envolten.

 

Siguem responsables i pensem en els demés.

 

Moltes gràcies.

 

 

Adjuntem el Comunicat de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física en relació a l’afectació del COVID-19 al sector esportiu català.Comunicat coronavirus SGEAF
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar